Τσίπρας: Σήμερα η επιστροφή των αναδρομικών στους ένστολους

07:16 8/11/2018 - Πηγή: seleo
Σήμερα νομοθετείται η απόδοση 820 εκατ. ευρώ από αναδρομικές κρατήσεις που έγιναν στα χρόνια των μνημονίων και οι οποίες θα καταβληθούν, σε ό,τι αφορά τους ενστόλους, στο σύνολό τους μέχρι…

Μιλώντας σε εκδήλωση της Πολεμικής Αεροπορίας, ο Πρωθυπουργός ανέφερε ότι το πρώτο θετικό δημοσιονομικό μέτρο που έρχεται στην βουλή αφορά στην αποκατάσταση της αδικίας που υπέστησαν άνθρωποι που ασκούν λειτούργημα στον τόπο: Πανεπιστημιακοί, δάσκαλοι, δικαστικοί λειτουργοί, γιατροί, τα σώματα ασφαλείας, οι πυροσβέστες.

«Και φυσικά εκείνοι και εκείνες, που διαφυλάττουν καθημερινά την εδαφική ακεραιότητα και υπερασπίζονται τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας. Οι άνδρες και οι γυναίκες του Ελληνικού Στρατού, του Πολεμικού Ναυτικού και της Πολεμικής Αεροπορίας», συμπλήρωσε.

Επεσήμανε, δε, ότι είναι ζήτημα πολιτικής βούλησης και όχι νομικής δέσμευσης η επιστροφή των αναδρομικών. Όπως τόνισε, «με το κόψιμο της σπατάλης και της κακοδιαχείρισης, την πάταξη της φοροασυλίας του πλούτου και τη σύγκρουση με τη διαπλοκή και τη διαφθορά, αποδεικνύουμε στη πράξη ότι η επιστροφή της δικαιοσύνης στον τόπο μας είναι θέμα πολιτικής βούλησης και όχι απλώς νομικής δέσμευσης».

naftemporiki.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα