Αυτή είναι η κορυφαία μεταγραφή για το Open του Ιβάν Σαββίδη - Ποιον Θεσσαλονικιό παρουσιαστή παίρνει (φωτό)

22:30 7/11/2018 - Πηγή: seleo
Αποφασισμένος να κάνει ό,τι χρειαστεί για να ανέβει ψηλά ο τηλεοπτικός του σταθμός φαίνεται πως είναι ο ιδιοκτήτης του Open Tv, Ιβάν Σαββίδης καθώς δείχνει να κάνει κίνηση "ματ" αποκτώντας τον

Αντώνη Κανάκη μετά την αποχώρησή του από τον ΑΝΤ1

Του έδωσε λευκή επιταγή να κάνει ότι θέλει!

Ο δαιμόνιος Ιβάν έστειλε τον έμπειρο Τζώνυ Καλημέρη, να μιλήσει με τον Αντώνη Κανάκη και οι συζητήσεις είναι σε καλό δρόμο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης του νεοσύστατου καναλιού, προσφέρει γη και ύδωρ στον Αντώνη και ο Κανάκης είναι ένα βήμα πριν να υποκύψει. Λίγο έμεινε για

να γίνει η μεταγραφή της χρονιάς.

neaselida.gr

«Το θεωρώ αδιανόητο»

Για την αποχώρηση του Αντώνη Κανάκη από τον ΑΝΤ1, μίλησε η Κατερίνα Γκαγκάκη στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά», του Μένιου Φουρθιώτη.

Η Κατερίνα Γκαγκάκη αναφέρθηκε και στον Αντώνη Κανάκη αλλά και στον Γιώργο Λιάγκα ξεχωριστά. «Εμένα μου φάνηκε λίγο αφελές για κάποιους από τους συντάκτες που είναι πολλά χρόνια συντάκτες.. Αν ξέρεις τον τρόπο που λειτουργεί ο ΑΝΤ1 είναι αδύνατον να έχει πάρει κάποιος άλλος αυτές τις αποφάσεις», δήλωσε η Κατερίνα Γκαγκάκη.

«Το θεωρώ αδιανόητο, ελπίζω να υπάρχει κάποια βαθύτερη σκέψη από πίσω που δεν είμαι σε θέση να την δω γιατί δεν το καταλαβάινω. Αν δεν θες κάποιο άστον να φύγει…», είπε αναφερόμενη στον Γιώργο Λιάγκα και τον ΑΝΤ1.

Δείτε το απόσπασμα:

Keywords
Τυχαία Θέματα