Τσιγγάνες πωλούσαν εικόνες και ξάφριζαν κοσμήματα

15:00 28/1/2018 - Πηγή: seleo

Τα δυο περιστατικά κλοπής με τη μέθοδο της απασχόλησης συνέβησαν το ένα την περασμένη Τρίτη και το άλλο την Πέμπτη, αλλά οι δράστιδες κατάφεραν να «βουτήξουν» διάφορα χρυσαφικά μόνο από το πρώτο την ώρα που η μια από αυτές έδειχνε τα εμπορεύματα στην ένοικο


Σε δύο σπίτια όπου κατοικούν ηλικιωμένες και θεοσεβούμενες γυναίκες στον Βόλο κατάφεραν να μπουν τρεις τσιγγάνες με το πρόσχημα ότι πωλούσαν εκκλησιαστικές εικόνες και διάφορα μικροαντικείμενα και απέσπασαν με αυτά την προσοχή τους για να τις ξαφρίσουν.

Τα δυο περιστατικά κλοπής με τη μέθοδο της απασχόλησης

συνέβησαν το ένα την περασμένη Τρίτη και το άλλο την Πέμπτη, αλλά οι δράστιδες κατάφεραν να «βουτήξουν» διάφορα χρυσαφικά μόνο από το πρώτο την ώρα που η μια από αυτές έδειχνε τα εμπορεύματα στην ένοικο. Και στο δεύτερο σπίτι απασχόλησαν την ιδιοκτήτρια, αλλά όσο κι αν έψαξαν δεν βρήκαν κάτι πολύτιμο.

Οι δύο ηλικιωμένες κατήγγειλαν όσα έγιναν στους αστυνομικούς της Ασφάλειας και έδωσαν την περιγραφή των τριών γυναικών. Βάσει αυτής, οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν τις τσιγγάνες ηλικίας 61, 58 και 57 χρόνων και να τις οδηγήσουν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου, που τους άσκησε δίωξη για κλοπές από κοινού τετελεσμένες και σε απόπειρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα