Τρόμος από επίθεση μεδουσών – Γυναίκα εμφάνισε ζαλάδα, ταχυπαλμία και φαγούρα (ΦΩΤΟ)

18:45 6/7/2022 - Πηγή: seleo
Θύμα των μωβ μεδουσών έπεσε μια γυναίκα

στα Χανιά την Κυριακή στην παραλία της Χρυσής Ακτής.

Η γυναίκα είχε επισκεφθεί την παραλία με τον σύντροφό της, όταν ενώ βρισκόταν μέσα στη θάλασσα, ένιωσε ένα τσίμπημα στο χέρι της.

Στη θάλασσα είχε πολύ κύμα και δεν έβλεπες καθαρά τι συμβαίνει κάτω. Έκανα μπάνιο και ένιωσα ένα δυνατό τσίμπημα, ανέφερε στο zarpanews ενώ – όπως σημείωσε – στην αρχή δεν έδωσε σημασία και νόμιζε πως το τσίμπημα προήλθε ενδεχομένως

από κάποιο ψάρι.

Στη συνέχεια, η Χανιώτισσα συνέχισε το μπάνιο της στη θάλασσα, όταν ένιωσε και δεύτερο τσίμπημα στο άλλο της χέρι.

Ένιωσα και δεύτερο τσίμπημα, αρκετά δυνατό. Τραβήχτηκα. Στην αρχή δεν είχα σημάδια.

Όπως περιγράφει η γυναίκα, όταν άρχισε να βλέπει σημάδια στα χέρια της, έψαξε στο διαδίκτυο, να δει τι μπορεί να είναι, μάλιστα, όπως σημειώνει χαρακτηριστικά, «έψαξα για πλάκα τσιμπήματα από μέδουσα. Ήταν ακριβώς τα ίδια που είχα».

Αμέσως μετά, όπως αναφέρει πήγε σπίτι της, αλλά όταν είδε ότι τα σημάδια γίνονται εντονότερα, αποφάσισε να επισκεφθεί φαρμακείο για να λάβει φαρμακευτική αγωγή.

Στο φαρμακείο, την καθησύχασαν και της χορήγησαν μια κρέμα, ενώ η ίδια περιγράφει και τα συμπτώματα που έχει.

Όπως λέει, έχει παρουσιάσει ζαλάδα, ταχυπαλμία και έντονη φαγούρα στο σημείο. Παράλληλα, νιώθει και πόνο στο σημείο που βρίσκονται τα σημάδια, αλλά μόνο κατά την αφή.

Το άρθρο Τρόμος από επίθεση μεδουσών – Γυναίκα εμφάνισε ζαλάδα, ταχυπαλμία και φαγούρα (ΦΩΤΟ) εμφανίστηκε πρώτα στο Seleo news.

Keywords
Τυχαία Θέματα