Υπάλληλος πληρώθηκε από λάθος 286 φορές τον μισθό του και…εξαφανίστηκε

17:46 6/7/2022 - Πηγή: seleo

Ένας Χιλιανός πληρώθηκε τον μισθό του 286 φορές κατά λάθος και εξαφανίστηκε, ενώ υποσχέθηκε στην εργοδοσία πως θα επιστρέψει τα επιπλέον χρήματα.

Όπως φαίνεται στην περίπτωση του άντρα από τη Χιλή, ισχύει το ρητό «μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου ουδέν λάθος αναγνωρίζεται», αφού είδε με έκπληξη στον τραπεζικό του λογαριασμό τον μισθό του επί 286 φορές πάνω.

Όταν κατάλαβαν το λάθος που είχαν κάνει στο λογιστήριο, τον ενημέρωσαν να επιστρέψει τους 285 μισθούς και ο ίδιος υποσχέθηκε στον εργοδότη του ότι θα τα επιστρέψει, αλλά όχι απλά έφυγε από

τη δουλειά, αλλά εξαφανίστηκε κιόλας.

Ο Χιλιανός πήρε τα λεφτά και έγινε “καπνός”

Συγκεκριμένα, η εταιρεία του, τού πλήρωσε περίπου 165.398.851 πέσος Χιλής αντί των 500.000 πέσος. Σε ευρώ, τα ποσά δεν είναι μεγάλα, αλλά μηδαμινά, όμως, για το κόστος ζωής της Χιλής είναι μεγάλα, τόσο όσο να τα πάρει και να εξαφανιστεί.

Η διεύθυνση της εταιρείας δεν κατάφερε – παρά τις προσπάθειες που έκανε και τα δεκάδες μηνύματα που του έστειλε στο WhatsApp- να επικοινωνήσει ξανά με τον πρώην εργαζόμενό της και τώρα προσπαθεί να πάρει πίσω τα χρήματά της δια της νομικής οδού.

Όπως αναφέρει το Take-Profit, ο κατώτατος μισθός της Χιλής ανέρχεται στα 434$ Αμερικής ή σε 415 ευρώ.

Το άρθρο Υπάλληλος πληρώθηκε από λάθος 286 φορές τον μισθό του και…εξαφανίστηκε εμφανίστηκε πρώτα στο Seleo news.

Keywords
Τυχαία Θέματα