Τόσο θέλουν να διαρκεί το σεξ οι γυναίκες για να ικανοποιηθούν

00:15 11/4/2019 - Πηγή: seleo
Όπως είναι γνωστό, οι άνδρες δεν χρειάζονται πολλή ώρα σεξουαλικής επαφής για να ικανοποιηθούν. Τι γίνεται όμως με τις γυναίκες; Μια διεθνής έρευνα, στην οποία συμμετείχαν σχεδόν 3.836 άνθρωποι απ΄όλο…

Σκοπός της έρευνας ήταν να βρεθεί ποια είναι κατά μέσο όρο η διάρκεια της σεξουαλικής επαφής σε διάφορες χώρες του κόσμου, αλλά και ποια διάρκεια θεωρείται ιδανική για τους άντρες και τις γυναίκες.

Στην ερώτηση «Πόσο θα ήθελες να διαρκεί το σεξ;» οι γυναίκες ανά τον κόσμο απάντησαν 25 λεπτά και 51 δευτερόλεπτα κατά μέσο όρο, ενώ οι άντρες απάντησαν στα 25 λεπτά και 43 δευτερόλεπτα. Να σημειωθεί ότι στους παραπάνω χρόνους περιλαμβάνεται η διάρκεια της σεξουαλικής πράξης χωρίς τα προκαταρκτικά!

Μπορεί αυτά να απάντησαν οι ερωτηθέντες, ωστόσο, όπως θα δεις παρακάτω, οι επιθυμίες τους είναι μακριά από την πραγματικότητα. Σύμφωνα με την έρευνα, η πραγματική διάρκεια του σεξ σε πολλές χώρες του κόσμου φαίνεται να απέχει πολύ από την ιδανική.

Ενδεικτικά να σάς πούμε ότι στις πέντε χώρες με τις καλύτερες επιδόσεις στο σεξ, η πραγματική διάρκεια της σεξουαλική επαφής είναι πολύ μικρή:
ΗΠΑ και Καναδάς: 17 λεπτά κατά μέσο όρο
Μεγάλη Βρετανία: 16 λεπτά και 58 δευτερόλεπτα
Αυστραλία: 16 λεπτά και 34 δευτερόλεπτα
Ινδία: 15 λεπτά και 15 δευτερόλεπτα

Keywords
Τυχαία Θέματα