Άννα Παναγιωτοπούλου: Αυτό είναι το ποσό που έπαιρνε για κάθε επεισόδιο του Ντόλτσε Βίτα

23:15 10/4/2019 - Πηγή: seleo
Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε πρόσφατα σε συνέντευξή της για την απώλεια του συζύγου της, για το παιδί της, για τις δουλειές της, αλλά και για θέματα και πρόσωπα της επικαιρότητας,…Η γνωστή ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου που έχει χαρίσει απίστευτο γέλιο στους τηλεθεατές μέσα από τις ελληνικές σειρές όπου πρωταγωνίστησε, αλλά και μέσα από τα θεατρικά όπου συμμετείχε, μίλησε πρόσφατα σε συνέντευξή της για την απώλεια του συζύγου της, για το παιδί της, για τις δουλειές της, αλλά και για θέματα και πρόσωπα της
επικαιρότητας.

Η αγαπημένη ηθοποιός μιλώντας για την τεράστια επιτυχία της τηλεοπτικής σειράς "Ντόλτσε Βίτα" είπε: "Από την τηλεόραση τότε έβγαιναν πολλά χρήματα. Εγώ στο Ντόλτσε Βίτα έπαιρνα ένα εκατομμύριο το επεισόδιο. Ανεξάρτητα από την επιτυχία, αυτή ήταν η συμφωνία. Αυτό μου ήρθε εμένα, αυτό είπα. Δεν πίστευα ότι θα μου τα δώσουν κιόλας."

Όσο για το επάγγελμα του ηθοποιού και τις δουλειές της όλα αυτά τα χρόνια δήλωσε: "Με τις δουλειές μου δεν είχα καθόλου χρόνο για την οικογένειά μου, για το παιδί μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να λέει ότι είμαι η μητέρα του στο σχολείο γιατί ντρεπόταν. Του έκαναν πλάκες στο σχολείο. Του έγραφαν γράμματα "Αγαπητή Κάθριν" από τον ρόλο μου στη "Μαντάμ Σουσού" και ερχόταν έξαλλος."

Keywords
Τυχαία Θέματα