Το είδαμε κι αυτό! Κρέμασαν ηλεκτρικό πατίνι σε δέντρο στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ)

14:01 24/7/2019 - Πηγή: seleo
Κι εκεί που νομίζαμε οτι τα έχουμε δει όλα με τους βανβαλισμούς σε ηλεκρικά πατίνια και την αδιαφορία μερίδας πολιτών.Έρχεται η παρακάτω εικόνα να τα διεψεύσει.

Όπως βλέπετε και στην σχετική φωτογραφία, που δημοσίευσε χρήστης του Facebook, στην ομάδα, ''Θεσσαλονίκη, Τα Καλά, τα Στραβά και τα Ανάποδα'', κάποιος κρέμασε σε κλαδί δέντρου στην Νεάπολη, ηλεκτρικό πατίνι. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο χρήστης του Facebook,

που δημοσίευσε την εν λόγω φωτογραφία, ''νέα μόδα στην πόλη μας (και όχι μόνο) τα ηλεκτρικά πατίνια! Γέμισε η πόλη με άναρχα παρκαρισμένα (παρατημένα, θα έλεγα καλύτερα) πατίνια. Αυτό όμως που είδα στην γειτονιά μου (Νεάπολη) περνάει κάθε φαντασία, ίσως με τον τρόπο του ο χρήστης να προτείνει ένα νέο τρόπο παρκαρίσματος που δεν εμποδίζει την απρόσκοπτη κυκλοφορία των πεζών''. Βλέπουμε από την πλευρά μερίδας πολιτών να μη σέβονται το εν λόγω μέσο κυκλοφορίας. Όλο το προηγούμενο διάστημα είδαμε να τα πετούν μέσα στον Θερμαϊκό, ακόμη και μέσα σε κάδους. Εντύπωση προκαλεί ακόμη και το γεγονός ότι τα παρατούν στα πιο.. απίστευτα μέρη, όπως πάνω σε καφάο. Το νέο μέσο μεταφοράς έκανε τους τελευταίους μήνες την εμφάνισή του έχει προκαλέσει προβληματισμούς για την απουσία νομοθετικού και ρυθμιστικού πλαισίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα