Θοδωρής Κολυδάς : Έρχονται 40άρια και στην χώρα μας - Πότε αναμένεται το κύμα ζέστης

17:31 29/6/2019 - Πηγή: seleo
Με αέρα και χαμηλότερες θερμοκρασίες θα κυλήσουν οι επόμενες μέρες. Το θερμόμετρο όμως θα "ανάψει κόκκινο" μέσα στην εβδομάδα. Η πρόγνωση από το Θοδωρή Κολυδά.

Σαββατοκύριακο με μελτέμι και με πτώση της θερμοκρασίας κατά 2 με 3 βαθμούς. Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και μόνο στα ανατολικά και τα βόρεια θα υπάρχουν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα λίγων φαινομένων. Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 6 με 7 και πρόσκαιρα τα 8 μπ στο Αιγαίο.

Κυριακή
30 Ιουνίου

Γενικά αίθριος καιρός και μόνο στα ανατολικά και τα βόρεια μέχρι τις απογευματινές ώρες θα υπάρχουν νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ που το απόγευμα θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση στα ανατολικά.

AdChoicesADVERTISINGinRead invented by Teads Δευτέρα 1η Ιουλίου

Αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί, στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 5 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία σε άνοδο στη δυτική Ελλάδα και τη Μακεδονία.

Τρίτη 2 Ιουλίου

Αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και το πρωί τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ με εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει περαιτέρω άνοδο και θα φτάσει περί τους 37 βαθμούς Κελσίου.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΣΕ ένα μονόλεπτο ΒΙΝΤΕΟ

Η ΤΑΣΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ)

Μετά την πτώση της θερμοκρασίας το Σαββατοκύριακο η θερμοκρασία θα ανέβει και στον ειδικό χάρτη των 850 hpA θα φτάσει περί τους 23 βαθμούς , άρα εκτιμώμενη μέγιστη θερμοκρασία στην επιφάνεια οι 38 βαθμοί Κελσίου . Οι εντός της παρενθέσεως αριθμοί μας δίνουν ένα περιθώριο 2 περίπου βαθμών όπου υπάρχει πιθανότητα η θερμοβαθμίδα να είναι οι 17 βαθμοί και ίσως σε τοπικό επίπεδο τα θερμόμετρα δείξουν 40 βαθμούς . Η γενική τάση της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα περιγράφεται στο βίντεο που ακολουθεί έως το ερχόμενο Σάββατο παραμονή των εκλογών. Η ζέστη θα είναι αισθητή το τριήμερο Τετάρτης - Παρασκευής διότι θα εξασθενήσουν αισθητά και οι άνεμοι. Μέση εκτιμώμενη θερμοκρασία στο εσωτερικό της ηπειρωτικής χώρας οι 38 βαθμοί.

Οι εντάσεις των ανέμων από 29/6 έως και Σάββατο 6/7

Δείτε τον υετό μαζί με το πεδίο των ανέμων

Keywords
Τυχαία Θέματα