Θεσσαλονίκη: Ρώτησε οδηγό του ΟΑΣΘ πότε φεύγει το λεωφορείο και τον απηύθυνε στον Τσίπρα!

14:36 26/8/2018 - Πηγή: seleo
Επική και...εκνευριστική απάντηση από οδηγό του ΟΑΣΘ όταν ένας πολίτης ρώτησε πότε θα φύγει το λεωφορείο που καθυστέρησε σχεδόν μια ώρα!

Αναγνώστης του Seleo, καταγγέλλει εριστική συμπεριφορά από οδηγό του ΟΑΣΘ.

Όπως μας ανέφερε ο αναγνώστης στο Seleo ενώ ήταν ακόμα στο σταθμό του ΟΣΕ,

ρώτησε τον οδηγό πότε θα φύγει το λεωφορείο της γραμμής 23 και ο οδηγός απάντησε «πάρε τον Τσίπρα»!

Ο αναγνώστης, περίμενε 50 λεπτά στον ΟΣΕ, ώστε να ξεκινήσει το λεωφορείο. Αν και στην επίσημη σελίδα του ΟΑΣΘ, η συγκεκριμένη γραμμή Κυριακή και αργίες έχει δρομολόγια σχεδόν ανά 17 λεπτά (δείτε εδώ), οι οδηγοί ισχυρίστηκαν πως έχει ανά μια ώρα.

Ωστόσο η μεσημεριανή περιπέτεια του αναγνώστη δεν τελείωσε εδώ. Σταθμάρχης και αστυνομία, πρόσφεραν παρόμοιες απαντήσεις.«Ζήτησα τον σταθμάρχη και όταν τον βρήκα μου είπε να πάρω την αστυνομία. Πήρα στη συνέχεια την αστυνομία και με ρώτησε ο κύριος που απάντησε «και μεις τι να κάνουμε, να έρθουμε να βγάλουμε τα δρομολόγια» αναφέρει.

Διαβάστε ολόκληρη την καταγγελία:

«Βρίσκομαι στον ΟΣΕ εδώ και 50 λεπτά περιμένοντας να ξεκινήσει το λεωφορείο 23. Πήγα να ρωτήσω τους οδηγούς ποτέ θα φύγει και μου απάντησαν «πάρε τον Τσίπρα»! Ζήτησα τον σταθμάρχη και όταν τον βρήκα μου είπε να πάρω την αστυνομία. Πήρα στη συνέχεια την αστυνομία και με ρώτησε ο κύριος που απάντησε «και μεις τι να κάνουμε, να έρθουμε να βγάλουμε τα δρομολόγια»; Όταν ανέφερα ότι θέλω τα στοιχεία τους για να κάνω καταγγελία, με παρέπεμψαν σε αστυνομικό τμήμα.
Μόλις τώρα κοπέλα ρώτησε εκ νέου ποτέ θα φύγει το λεωφορείο, της απάντησαν ότι έχει ένα μια ώρα 23 (αν και το πρόγραμμα λέει κάτι τελείως διαφορετικό). Σε ερώτηση γιατί έχει άμα μια ώρα, η απάντηση ήταν «έτσι»!
Στη Θεσσαλονίκη του 2018 αυτά!»

Keywords
Αναζητήσεις
ποτε φευγει ο τσιπρασ απο θεσσαλονικη
Τυχαία Θέματα