Θεσσαλονίκη: ΄΄Χαλκίδεια 2022΄΄ στο Δ. Αμπελοκήπων – Μενεμένης

17:31 5/9/2022 - Πηγή: seleo

Με την καθιερωμένη ετήσια επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στη μνήμη του συνδημότη μας, αγωνιστή της Ελευθερίας, της Δημοκρατίας και της Ειρήνης, Γιάννη Χαλκίδη που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Επταλόφου Αμπελοκήπων, ξεκίνησαν την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου οι εφετινές πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Αμπελοκήπων–Μενεμένης «Χαλκίδεια 2022». Στην εκδήλωση μνήμης παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Αντιδήμαρχοι, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και των Κοινοτικών Συμβουλίων Αμπελοκήπων και Μενεμένης καθώς και

μέλη της οικογένειας του Γιάννη Χαλκίδη.

Ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου δήλωσε μεταξύ άλλων: «όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, παραμένοντας πιστοί στο μεγάλο στοίχημα του Πολιτισμού, διοργανώσαμε τα «ΧΑΛΚΙΔΕΙΑ 2022», ένα πολιτιστικό θεσμό που καθιερώθηκε πια και αποτελεί κομμάτι της ζωντανής παράδοσης της τοπική μας κοινωνίας. Τηρουμένων όλων των υγειονομικών μέτρων σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε τις πολυποίκιλες εκδηλώσεις μας».

Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις θα συνεχιστούν σήμερα Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου στις 9μ.μ. στην Πλατεία Επταλόφου όπου υποδεχόμαστε την “KIMOLIAS BAND” με την Μαρία Καρανδρέα και το Μάκη Αγγελίδη. Είσοδος ελεύθερη.

 

Το άρθρο Θεσσαλονίκη: ΄΄Χαλκίδεια 2022΄΄ στο Δ. Αμπελοκήπων – Μενεμένης εμφανίστηκε πρώτα στο Seleo news.

Keywords
Τυχαία Θέματα