Στις Πανελλαδικές κινητοποιήσεις θα συμμετέχουν και οι αγρότες του Δήμου Θέρμης

07:17 1/2/2019 - Πηγή: seleo
Σήμερα λαμβάνονται οι οριστικές αποφάσεις για το πρώτο σημείο στο οποίο θα συγκεντρωθούν οι αγρότες του Δήμου Θέρμης , στο πλαίσιο συμμετοχής τους στις πανελλαδικές αγροτικές κινητοποιήσεις, που ήδη βρίσκονται…

Αναλυτικά, σήμερα σε συνάντηση του αγροτικού κόσμου της περιοχής , που οργανώνει και συντονίζει η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Θέρμης, θα αποφασιστεί το οδικό σημείο στο οποίο θα συγκεντρωθούν αρχικά με τα τρακτέρ τους, οι αγρότες

που ζουν και δραστηριοποιούνται στο Δήμο Θέρμης. Σύμφωνα με πληροφορίες από εκπροσώπους της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Θέρμης, το πρώτο σημείο συγκέντρωσης στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων, θα είναι, όπως όλα δείχνουν, ο κόμβος στα “πράσινα φανάρια” , ενώ για το αν θα υπάρξει και δεύτερο οδικό μέρος θα αποφασιστεί σε νέα συνάντηση του αγροτικού κόσμου της περιοχής και ανάλογα με την κλιμάκωση των αγροτικών κινητοποιήσεων σε πανελλαδικό επίπεδο.


Παράλληλα συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις από αγρότες σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου στην Κεντρική Μακεδονία. Ειδικότερα, αγρότες βρίσκονται στον κόμβο της Κουλούρας στην Ημαθία έχοντας παρατεταγμένα 44 τρακτέρ. Στη Νάουσα, 15 τρακτέρ βρίσκονται στο ύψος της εθνικής οδού Βέροιας – Σκύδρας. Στον νομό Πέλλας, στον κόμβο Γυψοψωρίου βρίσκονται 21 τρακτέρ. Στον νομό Πιερίας μπλόκα έχουν στηθεί σε δύο σημεία, πλησίον δημοτικής οδού εθνικού σταδίου Κατερίνης, όπου βρίσκονται 4 τρακτέρ και στο 67ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Κατερίνης, με 4 τρακτέρ επίσης. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις περίπου 57 τρακτέρ βρίσκονται στη διασταύρωση Σιδηροκάστρου, στο νομό Σερρών.
Παρά τα μπλόκα που έχουν στηθεί ως σήμερα, ενημερώνουμε τους συνδημότες μας ότι όλοι οι δρόμοι στην κεντρική Μακεδονία είναι ανοιχτοί και λειτουργούν χωρίς προβλήματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα