Στη Θεσσαλονίκη η Selena Gomez; (φωτό)

20:31 29/8/2018 - Πηγή: seleo
Στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, φέρεται να βρίσκεται από χτες το απόγευμα η διεθνούς φήμης pop τραγουδίστρια Selena Gomez, η οποία είναι και πρώην του Justin Bieber.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες, έφτασε χτες το απόγευμα στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης

με πτήση από τη Βιένη και επιβιβάσθηκε αμέσως μαζί με τους συνεργάτες της, σε ένα van με Βουλγαρικές πινακίδες, όπου και τη μετέφερε σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Selena Gomez, βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη ή την ευρύτερη περιοχή, για να παραστεί ως εθελόντρια, σε δράση της ΜΚΟ ΄΄Α21΄΄, η οποία δραστηριοποιείται κατά του trafficking και της σωματεμπορίας.
Επικοινωνήσαμε με την ΜΚΟ ΄΄Α21΄΄, για να διασταυρώσουμε τις πληροφορίες, αλλά η κοπέλα με την οποία μιλήσαμε στο τηλέφωνο, μας είπε απλώς ότι δεν μπορεί να πει κάτι και να μας βοηθήσει. Από το γραφείο τύπου του Υπουργείου Μεταναστευτικής πολιτικής, μας είπαν, ότι επίσημα δεν έχει ζητηθεί άδεια για κάποια δράση σε κάποιο κέντρο προσφύγων και εάν γίνει κάτι δε θα είναι υπό την αιγίδα του υπουργείου.
Το ρεπορτάζ θέλει την γνωστή τραγουδίστρια, να παραμένει στη Θεσσαλονίκη ή και την ευρύτερη περιοχή, έως το Σάββατο, όπου και θα αναχωρήσει από την χώρα μας. Πάντως χτες το βράδυ, θαυμαστές της, ισχυρίζονται ότι την είδαν να κάνει βόλτα με τους συνεργάτες της στην πλατεία Αριστοτέλους, από όπου και η φωτογραφία.

Keywords
Αναζητήσεις
selena gomez θεσσαλονίκη, selena gomez thessaloniki
Τυχαία Θέματα