ΠΑΟΚ : Με πολλές απουσίες κόντρα στην ΑΕΚ

14:16 1/5/2022 - Πηγή: seleo

Μετά από μια μεγάλη πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ δεν… χαλαρώνει και υποδέχεται απόψε (21:00) την ΑΕΚ στην πρεμιέρα του δευτέρου γύρου του μίνι πρωταθλήματος των πλέι οφ.

Με την ψυχολογία στα ύψη μετά την εμφάνιση και το 1-1 στο «Καραϊσκάκης»

που έφερε τον Δικέφαλο για δεύτερη σερί χρονιά στον τελικό του Κυπέλλου, η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου πρέπει να διαχειριστεί ένα ακόμα ντέρμπι ντέρμπι, αυτό με την ΑΕΚ.

Ο ΠΑΟΚ έχει το μομέντουμ, ωστόσο έχει και πολλές απουσίες με τον Λουτσέσκου αναγκαστικά να σκέφτεται αλχημείες για να βγει η ενδεκάδα αλλά και η αποστολή γενικότερα!

Ούτε λίγο, ούτε πολύ επτά παίκτες που αν ήταν υγιείς θα ήταν βασικοί, δεν θα δώσουν το παρών στο παιχνίδι με την Ένωση.

Έχουμε και λέμε : Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, Ντόουγκλας Αουγκούστο (τιμωρημένος και τραυματίας), Αντρέ Βιεϊρίνια, Χάρης Τσιγγάρας, Ομάρ Ελ Καντουρί, Λέο Ζαμπά και Γιάννης Μιχαηλίδης δεν βρίσκονται στα πλάνα του 53χρονου κόουτς.

Αν βάλουμε στην εξίσωση ότι η Αλεξάντρου Μιτρίτσα δεν προπονήθηκε κανονικά χθες αλλά μπήκε στην αποστολή (πιθανότατα να είναι στον πάγκο) και την επιβάρυνση που έχουν συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές από τα συνεχόμενα παιχνίδια, τότε το έργο για την στελέχωση της ενδεκάδας έχει έναν πολύ μεγάλο βαθμό δυσκολίας.

Αποστολή δεν ανακοινώθηκε από πλευράς ΠΑΟΚ όπως συνηθίζεται στα τελευταία παιχνίδια και ο Λουτσέσκου γνωρίζει ότι μέσα στην εβδομάδα που έρχεται δεν είναι μόνο το αποψινό παιχνίδι με την ΑΕΚ. Την Τετάρτη υποδέχεται τον Ολυμπιακό στην Τούμπα για το εξ’αναβολής ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ, ενώ την Κυριακή υπάρχει εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννενα.

Σε ότι αφορά την ενδεκάδα για το αποψινό ντέρμπι με την Ένωση, που θα έχει στα επίσημα της Τούμπας τον νέο της προπονητή Ματίας Αλμέιδα σε ρόλο… παρατηρητή, είναι κάτι σαν μυστήριο με τόσες απουσίες.

Θα πρέπει να πάρει ανάσες ο Κρέσπο που έπαιξε για 120 λεπτά την Τετάρτη και είναι πιθανή η παρουσία του Βαρέλα δίπλα στον Ίνγκασον. Οι δοκιμές πολλές από τον Λουτσέσκου στην τελευταία προπόνηση και οποιαδήποτε πρόβλεψη ίσως να αποδεχτεί παρακινδυνευμένη.

Μια πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΟΚ για την αυριανή αναμέτρηση αποτελείται από τους : Πασχαλάκη – Σάστρε, Ίνγκασον, Βαρέλα, Λύρατζη – Σβαμπ, Κούρτιτς – Α. Ζίβκοβιτς, Μουργκ, Σοάρες – Ολιβέιρα.

πηγή thessports.gr

Το άρθρο ΠΑΟΚ : Με πολλές απουσίες κόντρα στην ΑΕΚ εμφανίστηκε πρώτα στο Seleo news.

Keywords
Τυχαία Θέματα