ΠΑΟΚ: Ήρθε η ώρα των «ανακοινώσεων» από τον Αμπέλ Φερέιρα

09:46 10/7/2019 - Πηγή: seleo
Ο Πορτογάλος τεχνικός είναι έτοιμος να δημοσιοποιήσει τις αποφάσεις του αναφορικά με τη μείωση του έμψυχου δυναμικού.


Η ολοκλήρωση της φιλικής αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την Τσβόλε (2-2) το βράδυ της Τρίτης, βρήκε τον Αμπέλ Φερέιρα να δηλώνει έτοιμο για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας, το οποίο περιλαμβάνει τη δημιουργία του βασικού κορμού.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, με τα όσα ανέφερε, έδειξε να βάζει τέλος στο στάδιο αξιολόγησης του έμψυχου δυναμικού που είχε στη διάθεσή του. «Το πρώτο

στάδιο της προετοιμασίας ήταν μία αφορμή για να αξιολογήσουμε τους ποδοσφαιριστές, να δείξουν τι μπορούν να κάνουν και τώρα είναι η ώρα των αποφάσεων. Όλοι οι ποδοσφαιριστές πήραν την ευκαιρία τους για να δείξουν τι μπορούν να κάνουν στον αγωνιστικό χώρο και όχι μόνο, γιατί όλα παίζουν τον ρόλο τους. Πρέπει να έχουμε δύο ποδοσφαιριστές δύο επιπέδου σε κάθε θέση. Αυτή τη στιγμή δε τους έχουμε. Θα δούμε πως θα πορευτούμε από εδώ και πέρα. Πλέον θα παίζουν μόνο αυτοί που θα μπορούν να ανταποκριθούν καλύτερα σε αυτά που ζητάω. Δε γίνεται να έχουμε μόνο 11 καλούς ποδοσφαιριστές, αλλά 23 στο ίδιο επίπεδο, ώστε να υπάρχει και εσωτερικός ανταγωνισμός και ο καθένας να παλεύει για τη θέση του» σημείωσε αρχικά, και πλέον αναμένονται οι εισηγήσεις του, καθώς στη δεύτερη παρουσία του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία, το ρόστερ θα είναι μειωμένο κατά μίνιμουμ 4-5 ποδοσφαιριστές.

Οσον αφορά τους νεαρούς, μετά τον Αντώνη Γαϊτανίδη, θετικές εντυπώσεις άφησε και ο Θεοχάρης Τσιγγάρας. Ο 19χρονος εσωτερικός μέσος έδειξε καλά δείγματα γραφής στο 45λεπτο που αγωνίστηκε. Δεν είναι τυχαίο πως ο 40χρονος τεχνικός αναφέρθηκε εκ νέους στη παρουσία των δυο ποδοσφαιριστών της Κ19, τονίζοντας: «Υπήρξαν ποδοσφαιριστές κυρίως νεαροί που με εξέπληξαν. Μου άρεσε το πάθος τους και το γεγονός ότι κυνηγάνε τη μπάλα σε κάθε φάση».

Οταν ρωτήθηκε για τις συζητήσεις του με τον Γιώργη Σαββίδη αναφορικά με τις μεταγραφές, ο Φερέιρα προτίμησε να... πετάξει τη μπάλα στη κερκίδα και να μην αναφερθεί σε αυτές, λέγοντας: «Θα προτιμούσα να το λύσω εσωτερικά και να του μεταφέρω τις απόψεις μου». Το σίγουρο είναι πως αυτό έχει σε ένα βαθμό γίνει, με τους Αμπέλ Φερέιρα, Γιώργη Σαββίδη και Μάριο Μπράνκο να προετοιμάζουν το έδαφος για τις επερχόμενες μεταγραφικές κινήσεις των νταμπλούχων.

ethnos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα