«Όργια» Ναζλίδη στον Εύοσμο, χαμόγελα για Ερέρα (Video τα γκολ )

20:18 7/9/2018 - Πηγή: seleo
Ο έμπειρος επιθετικός πέτυχε χατ τρικ στο φιλικό αγώνα του Άρη με τον Αγροτικό Αστέρα στον Εύοσμο (0-3)


Με... φόρα από τις δύο επίσημες «παραστάσεις» του ο Άρης νίκησε εύκολα σε φιλικό αγώνα και τον Αγροτικό Αστέρα με 0-3. Πολλαπλά τα κέρδη των κίτρινων και χαμόγελα για τον Πάκο Ερέρα που είδε παίκτες όπως οι Ναζλίδης, Κωνσταντινίδης και Βίτορ να δείχνουν πως έτοιμοι να προσφέρουν όποτε τους ζητηθεί.

Για τον Άρη ο στόχος ήταν ξεκάθαρος. Να δοκιμάσει παίκτες που δεν πήραν χρόνο συμμετοχής στα πρώτα επίσημα παιχνίδια αλλά και (κυρίως) τους νεοαποκτηθέντες Μαρτίνες, Σιώπη, Βίτορ. Παίκτες και σχήματα δοκίμασε και ο Αγροτικός Αστέρας...

Οι κίτρινοι ήταν ανώτεροι του αντιπάλου τους στο πρώτο ημίχρονο με τον Ναζλίδη να κάνει τη διαφορά και στο σκορ με το γκολ του στο 23’ μετά από όμορφη προσπάθεια του Κωνσταντινίδη και δυνατό σουτ του.

Ο Ναζλίδης είχε κέφια και στο δεύτερο ημίχρονο και το έδειξε άμεσα. Ο Άρης μπήκε αγριεμένος και ο επιθετικός του πέτυχε μέσα σε τρία λεπτά (55’, 58’) δύο ακόμα γκολ. Πρώτα με υπέροχο ψηλοκρεμαστό πλασέ εκτός περιοχής και μετά με κοντινό σουτ.

Οι κίτρινοι διατήρησαν την υπεροχή παρότι κατέβασαν ταχύτητα αλλά ο Αγροτικός Αστέρας ήταν αυτός που έφτασε πιο κοντά στο γκολ με σουτ του Σουλίδη στο 71’ να σταματά στο δοκάρι.

Το 0-3 ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα στον Εύοσμο με τον Άρη να φτάνει εύκολα στη νίκη.

Περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα