Τέλος τα φανάρια στον περιφερικό της Θεσσαλονίκης στον κόμβο της Μαιάνδρου

18:47 7/9/2018 - Πηγή: seleo
Τέλος στην ταλαιπωρία χιλιάδων οδηγών που μετακινούνται καθημερινά στην περιφερειακή οδό δίνει η κατάργηση των φωτεινών σηματοδοτών στον κόμβο της Μαιάνδρου.

Με την ολοκλήρωση των εργασιών διαγράμμισης του οδοστρώματος από την "Εγνατία Οδό ΑΕ" μετά και τις έντονες οχλήσεις του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, από χθεςΠαρασκευή 7 Σεπτεμβρίου η κυκλοφορία πραγματοποιείται απρόσκοπτα χωρίς φωτεινούς σηματοδότες, συμβάλλοντας στην εξομάλυνση των κυκλοφοριακών συνθηκών.

Την ικανοποίηση

του για τη θετική αυτή εξέλιξη εξέφρασε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Πέτρος Σούλας, τονίζοντας πως επιτέλους μετά από μεγάλη καθυστέρηση ολοκληρώθηκε η διαγράμμιση του οδοστρώματος από την "Εγνατία Οδό ΑΕ", παρόλο που ο Δήμος πρότεινε να αναλάβει με ιδία μέσα τη διευθέτηση των εργασιών διαγράμμισης.

"Το μόνο που απομένει είναι η οριστική αποξήλωση των φαναριών και μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας απομάκρυνσής τους προτείνουμε να καλυφθούν με πλαστικό υλικό προκειμένου να μην δημιουργείται σύγχυση στους διερχόμενους οδηγούς" τόνισε ο κ. Σούλας.

Keywords
Τυχαία Θέματα