Όλα όσα μπορούν να προκαλέσουν αμηχανία στο σεξ

23:46 17/3/2019 - Πηγή: seleo
Όλοι έχετε βρεθεί, τουλάχιστον μία φορά στη ζωή σας, σε αμήχανη στιγμή κατά τη διάρκεια του σεξ.

Σε μία στιγμή που θέλεις να ανοίξει η γη να σε καταπιεί ή που απλά δεν ξέρεις πώς να το διαχειριστείς και η αμηχανία ξεπερνά την απόλαυση. Το θέμα όμως δεν είναι να προσευχηθούμε να μην τύχει σε εμάς (γιατί πιστέψτε με κάτι θα συμβεί). Το θέμα είναι να ξέρουμε πώς θα το χειριστούμε και να μην παίρνουμε τα πάντα τόσο σοβαρά. Αν κάτι είναι επαναλαμβανόμενο, ναι, να το πάρουμε στα σοβαρά.

Ακούγονται περίεργοι ήχοι. Σωματικοί. Καταλάβατε. Ακόμα το άδειο στομάχι μπορεί να αποφασίσει να κάνει πάρτι την πιο ακατάλληλη στιγμή, επειδή αποφάσισες να κάνεις σεξ νηστικός ή επειδή χτύπησες ένα κεμπάπ γιαουρτλού ενισχυμένο και δεν μπόρεσες να προβλέψεις τι θα ακολουθήσει. Απλά μην το σκέφτεσαι. Ή κάνε πιο θορυβώδες σεξ έτσι ώστε να υπερκαλυφθούν οι ήχοι.

Δεν έχετε προφύλαξη. Συμβαίνουν αυτά. Σας έπιασαν ορμές αλλά κανείς δεν έχει μαζί του προφυλακτικά ώστε να προχωρήσετε με ασφάλεια και σύνεση. Εντάξει, ας μην τρελαθούμε και εντελώς. Ας προχωρήσουμε μέχρι εκεί που μας επιτρέπεται και αφήστε τα τσαλίμια και τα ρίσκα. Ή εντοπίστε ένα κοντινό διανυκτερεύον φαρμακείο. Τίποτα ζώα είστε;

Λέει λάθος όνομα. Τώρα αυτό, από πού να το πρωτοπιάσεις; Μην είναι η πρώην του και την αγαπά ακόμα; Μην είναι καμία περιστασιακή με την οποία κάνει καλύτερο σεξ από ό,τι με εσένα; Μην δεν θυμάται πώς σε λένε; Αν σε πειράξει πάρα πολύ και ξεπερνά τη σεξουαλική όρεξη, πάρε την κουρελιασμένη σου αξιοπρέπεια και φύγε. Αν δεν σε πολυενδιαφέρει, ολοκλήρωσε το task σου και φύγε μετά.

Στυτική δυσλειτουργία. Μπορεί να συμβεί από τη μία στιγμή στην άλλη. Σε όποια θέση και αν βρίσκεσαι, είναι λογικό να προκληθεί αμηχανία. Επειδή τα αίτια αυτού του προβλήματος έχουν πολλές εξηγήσεις, ανάλογα με την περίπτωση, μην κάτσεις να το σκεφτείς εκείνη τη στιγμή. Αλλά αν είσαι γυναίκα και σου συμβεί με κάποιον παρτενέρ, μην δείξεις εμφανώς την απογοήτευση ή την αγανάκτησή σου. Δεν βοηθά η αποδοκιμασία σου και δεν είναι κάτι που γίνεται επειδή το θέλει. Ξαναπροσπαθήστε ή αφήστε το και δείτε καμιά σειρά.

Τραυματισμοί. Κάποιος είναι τρομερά άγαρμπος και ρίχνει αγκωνιές μέσα στο σκοτάδι, κάποιος είναι πολύ παθιασμένος και το παρακάνει και κάποιοι κάνουν όλη μέρα τόσο σεξ που παθαίνουν ουρολοίμωξη. Με μέτρο παιδιά, έχετε και Netflix.

Υποκρίνεσαι οργασμό. Κι όμως, το αμήχανο σεξ μπορεί να οδηγήσει στο να βάλεις τον εαυτό σου σε ένα ρόλο, αντί να παραδεχτείς (σε εσένα κυρίως) ότι κάτι δεν λειτουργεί για σένα. Και φυσικά δεν αναφέρομαι μόνο στις γυναίκες. Ο ψεύτικος οργασμός μπορεί να συμβεί σε έναν άντρα γιατί βαριέται, το σώμα του δεν συγχρονίζεται με την εσωτερική επιθυμία ή νιώθει ότι πρέπει να αποδείξει ότι μπορεί να ολοκληρώσει περισσότερες φορές.

Δεν μπορείς να ολοκληρώσεις αν και το θέλεις. Κάποιες φορές, αναρωτιόμαστε γιατί το σκέτο, ωμό σεξ με κάποιον λειτουργεί περισσότερο στην πράξη, αν και δεν εμπλεκόμαστε συναισθηματικά. Μα για αυτόν ακριβώς το λόγο. Υπεραπασχολούμε το μυαλό μας την πιο ακατάλληλη στιγμή με σκέψεις του τύπου ‘τι να σκέφτεται τώρα ο άλλος’; ‘Πώς να δείχνει το σώμα μου; Να του αρέσω ή το μετάνιωσε’; ‘Θα θέλει να με ξαναδεί μετά ή αυτό είναι’; ‘Πρέπει να έχω οργασμό οπωσδήποτε αλλιώς θα νομίσει ότι δεν μου αρέσει’. Αν τα βάλουμε όλα αυτά μαζί, βλέπουμε τον οργασμό να απομακρύνεται με μαθηματική ακρίβεια. Χαλάρωσε και θα συμβεί when least expected. Αν σταματήσεις να ταλαιπωρείς τον εαυτό σου, μπορεί να υπάρξει ταυτόχρονος οργασμός. Πού ξέρεις.

πηγή: www.in.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα