Μένεις Θεσσαλονίκη; 8+1 λόγοι για να βγεις από το σπίτι αυτή την εβδομάδα

19:31 17/3/2019 - Πηγή: seleo
Αγαπημένοι μου συμπολίτες, συμπατριώτες και φίλοι θεσσαλονικείς,

τι κάνετε; Πως περνάτε την ζωή σας; (Εγώ κάποια όρεξη για συζήτηση την έχω από, ότι καταλαβαίνετε). Εγώ περνάω τέλεια, γιατί μόλις πριν από λίγες μέρες συνειδητοποίησα, ότι τελειώνω το 4ο έτος της σχολής και όσο να πεις μια κρίση ηλικίας κοντεύω να την πάθω. Παράλληλα, ο απαίσιος καιρός δεν βοηθάει για να δούμε και εμείς την ζωή λίγο πιο αισιόδοξα βρε αδερφέ! Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να επισημάνω, ότι αν υποψιαστώ, ότι το φετινό καλοκαίρι

θα είναι όπως το περσινό, δηλαδή σαν φθινόπωρο και άρα τα μπάνια μου στην θάλασσα θα είναι περιορισμένα, και άρα τζάμπα την βγάζω με βρώμη και σαλάτες, θα πάθω νευρικό κλονισμό (Σχόλια του τύπου: έχεις πάθει ήδη πολλές φορές δεν θα γίνουν δεκτά! Ευχαριστώ!). Λοιπόν, επειδή όπως βλέπετε και σήμερα με διακατέχει μία κάποια πολυλογία, αποφασίζω να σταματήσω εδώ. Εσείς ξέρετε πια τι πρέπει να κάνετε, σας έχω εκπαιδεύσει σωστά, τόσα χρόνια! Διαβάζετε τις προτάσεις μου, διαλέγετε ποια σας ταιριάζει, και περνάτε καλά! Αυτά! Καλή εβδομάδα λοιπόν! (ΠΡΟΣΟΧΗ ακολουθεί αποκάλυψη κόλαφος: «ντραμς και μουσική αγωνίας!!!», επειδή μετά από τόσο καιρό κουράστηκα να παραληρώ μόνος μου, και να μην μου απαντάει κανείς στα αγωνιώδη ερωτήματα μου, αν θέλετε ελάτε να γνωριστούμε στο instagram « https://www.instagram.com/nikosaggellis/ » και να γίνουμε όλοι μαζί μια ψυχικά διαταραγμένη παρέα! Θα το εκτιμήσω βαθύτατα! Βαρέθηκα να με ακούει μόνο η ψυχολόγος μου! Αυτά!) :

1. Ταινία «Arctic»: Η ταινία (διάρκειας 98 λεπτών) είναι μία δραματική περιπέτεια, ισλανδικής παραγωγής. Η πλοκή εστιάζει σε έναν άνδρα, ο οποίος βρίσκεται αποκλεισμένος στην Αρκτική. Όταν τελικά είναι έτοιμος να δεχθεί την διάσωση του, ένα τραγικό ατύχημα, του στερεί την πολυπόθητη ευκαιρία του. Πρέπει τότε να αποφασίσει, εάν θα παραμείνει στη σχετική ασφάλεια της κατασκήνωσής του ή θα ξεκινήσει ένα επικίνδυνο ταξίδι, με στόχο την σωτηρία του. Η πρεμιέρα της ταινίας στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες θα γίνει στις 14 Μαρτίου του 2019.

2. Ταινία «Σκιά»: Η ταινία (διάρκειας 116 λεπτών) είναι μία δραματική περιπέτεια, κινέζικης παραγωγής. Η ταινία αυτή παρουσιάζει με τρόπο παραστατικό και συνάμα καλλιτεχνικό, την ιστορία των Τριών Βασιλείων της Κίνας, με επίκεντρο έναν ισχυρό Βασιλιά, ο οποίοςεκδιώχθηκε από την πατρίδα του και παράλληλα κάνει αγώνα μαζί με τον λαό του για την ξαναπάρει πίσω. Ο Βασιλιάς είναι βίαιος και φιλόδοξος, ο αρχιστράτηγός του είναι ένας οραματιστής που επιθυμεί διακαώς να κερδίσει τη μάχη, αλλά χρειάζεται να αναπτύξει το σχέδιό του με απόλυτη μυστικότητα. Οι γυναίκες του παλατιού αγωνίζονται να βρουν τη θέση τους σε έναν κόσμο που δεν έχει χώρο για εκείνες. Ποια θα είναι η κατάληξη σε ένα τέτοιο παιχνίδι εξουσίας και στρατηγικής; Η ταινία ξεκίνησε να προβάλλεται στις 14 Μαρτίου του 2019.

3. Ταινία «Η Χήρα»: Η ταινία (διάρκειας 98 λεπτών) είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ, ιρλανδικής και αμερικανικής παραγωγής. Η Φράνσις είναι μία νέα κοπέλα, η οποία πενθεί τον θάνατο της μητέρας της. Μια μέρα στο μετρό ανακαλύπτει μίαχαμένη τσάντα και αποφασίζει να την επιστρέψει στην κάτοχο της. Αυτή είναι η αρχή μίας ασυνήθιστης φιλίας με την αινιγματική χήρα Γκρέτα. Ποια μπορεί να είναι τα πραγματικά νοσηρά κίνητρα της Γκρέτα, πίσω από αυτή την φαινομενικά ανιδιοτελή φιλία; Η ταινία θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες στις 14 Μαρτίου του 2019.

4. Παράσταση «Το Τίμημα» στο θέατρο Αριστοτέλειον: Το «Τίμημα», παρότι δεν είναι ιδιαίτερα γνωστό στο ευρύ κοινό, ήταν ένα από τα αγαπημένα έργα του Άρθουρ Μίλλερ, καθώς είναι και το μόνο έργο που αποφάσισε να σκηνοθετήσει. Οι ήρωες του έργου του καλούνται να αναθεωρήσουν όλες τις αποφάσεις τους μπροστά στην αναγκαστική εκποίηση της πατρικής περιουσίας τους. Μπροστά σε αυτή την δυσκολία φαίνεται να καταρρέει ολοκληρωτικά το επίπλαστο περίβλημα της οικογενειακής ηρεμίας τους. Πόσο μακριά μπορεί να φτάσει κανείς διεκδικώντας την ζωή, που θεωρεί, ότι του στέρησαν; (Διεύθυνση: θέατρο Αριστοτέλειον, Μέρες: από 13 Μαρτίου έως 31 Μαρτίου 2019, Εισιτήρια: Τετάρτη λαϊκή απογευματινή: 15€ και 12€ εξώστης Πέμπτη και Παρασκευή: 18€ και 15€ εξώστης Σάββατο βραδινή: 18€ πλατεία και 15€ εξώστης Κυριακή: 18€ πλατεία και 15€ εξώστης Φοιτητικό όλες τις ημέρες: 12€).

5. Παράσταση «Υπηρέτης δύο αφεντάδων» στο θέατρο Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών: Μια από τις καλύτερες κωμωδίες του παγκόσμιου ρεπερτορίου, το «Υπηρέτης δύο αφεντάδων» είναι ένα έργο, που μέχρι και σήμερα παραμένει πιο επίκαιρο και σύγχρονο από ποτέ. Το έργο αυτό λοιπόν, σατιρίζει και στηλιτεύει τα κακώς κείμενα της κοινωνίας, σε συνδυασμό με την διαφθορά, που είναι κομμάτι της ανθρώπινης φύσης. αλλά και τη διαφθορά που διαχρονικά είναι σύμφυτη με την ανθρώπινη φύση. Έτσι, μέσα από κωμικές συγκρούσεις, πάθη και περιπέτειες αναζητούνται ο έρωτας, το πάθος, η ευτυχία, αλλά και η αέναη προσπάθεια ενός Υπηρέτη για επιβίωση και ζωή.(Διεύθυνση: θέατρο Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών, Μέρες: από 8 Μαρτίου έως 21 Απριλίου 2019, Προπώληση: Ταμεία ΚΘΒΕ (Τηλέφωνο: 2315 200 200), VIVA.gr, Τ. 11876).

6. Παράσταση «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή» στο θέατρο Ράδιο Σίτυ: Η γνωστή στο θεατρόφιλο κοινό παράσταση παρουσιάζει την ιστορία δύο αδελφών που ταξιδεύουν στο χωριό της καταγωγής τους για να κηδέψουν τον πατέρα τους. Οι συγγενείς που τις συντρέχουν παρουσιάζουν όμως περίεργες συμπεριφορές. Οι πρώην φίλοι του μπαμπά τους είναι λίγο αλλόκοτοι. Μία μοιρολογίστρα θέλει να κλάψει τον νεκρό αλλά κρύβει επιμελώς και ένα περίστροφο στη μαντίλα της. Ο παραγιός δεν είναι Αλβανός αλλά είναι πέφτουλας. Το χωριό έχει πολλές φιλόδοξες δημοσιογράφους. Η Γωγούλα είναι προτεινόμενη για αποχώρηση στο Survivor. Ο Αγροφύλακας έχει βγάλει το Γυμνάσιο, ενώ ο ίδιος ο νεκρός όταν βλέπει την κηδεία του στην τηλεόραση αναφωνεί "Τίποτα δεν είμαστε, βρε παιδί μου. ΧΟΥΣ!". Και το είναι που το σπίτι αρχίζει να γεμίζει με πτώματα. Πτώματα από έρωτα, από συμφέρον και από αφέλεια! Που θα οδηγήσει αυτό το καταιγιστικό γαϊτανάκι συμβάντων;(Διεύθυνση: θέατρο Ράδιο Σίτυ, Μέρες: από 18 Μαρτίου έως 26 Μαρτίου 2019, Ώρα: 21:15, Εισιτήρια: 10€).

7. Cocktail Night στην Remvi: Oχειμώνας έχει μπει πια για τα καλά στην πόλη μας και έτσι η Remvi, ένα από τα top μαγαζιά της πόλης μας, διοργανώνει και φέτος κάθε Τρίτη Cocktail Nights, προκειμένου να περάσουμε πιο εναλλακτικά τα χειμωνιάτικα βράδια μας, δίνοντας έτσι και μια αίσθηση καλοκαιριού. Κάθε Τρίτη και Τετάρτη λοιπόν, με κάθε σας cocktail, σας προσφέρουν ένα ακόμα εντελώς δωρεάν. Εάν, έψαχνες λοιπόν, που θα περάσεις τα βράδια σου στην πόλη, μόλις σου βρήκα τον ιδανικό προορισμό!

8. 60 χρόνια Τόλης Βοσκόπουλος στο Παλαι Ντε Σπορ: Ο Τόλης Βοσκόπουλος για μια και μοναδική συναυλία έρχεται στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο Παλαί ντε Σπορ, τη Δευτέρα 18 Μαρτίου στις 21:00. Έρχεται λοιπόν, προκειμένου να γιορτάσει με όλους τους θεσσαλονικείς, και όχι μόνο, θαυμαστές του, τα 60 χρόνια της πολύ επιτυχημένης μουσικής του διαδρομής. O Τόλης Βοσκόπουλος θα φέρει στην Θεσσαλονίκη όλες τις μεγάλες του επιτυχίες, τα τραγούδια δηλαδή της ζωής του που έγιναν τραγούδια και της δικής μας ζωής συνοδευόμενος από πολυάριθμους συντελεστές.(Διεύθυνση: Γρηγορίου Λαμπράκη 2 και Εγνατίας, Τηλέφωνο: 2310236951, Μέρα: 18 Μαρτίου 2019, Ώρα: 21:00, Τιμές εισιτηρίων: 18€ γενική είσοδος, 15€ μειωμένο, 22€ διακεκριμένες Ειδικές τιμές για συλλόγους και ομαδικές κρατήσεις).

9. Η Γιώτα Νέγκα «Φύλλο ανδρικό 2» στο Block 33: Από τον Στέλιο Καζαντζίδη έως και τον Χρήστο Θηβαίο, από τον Στράτο Διονυσίου μέχρι τον Αλκίνοο Ιωαννίδη, και από τον Σταύρο Ξαρχάκο έως τον Νίκο Παπάζογλου, η Γιώτα Νέγκα μοιράζει τα φύλλα της τράπουλας στους άντρες που χάραξαν μέσα της δρόμους και την ταξίδεψαν μουσικά αλλά και συναισθηματικά. Η μεγάλη αυτή ερμηνεύτρια επιστρέφει για ακόμα μία φορά στην πόλη μας, για λίγες μόνο εμφανίσεις, προκειμένου να παρουσιάσει μία παράσταση όμοια με μουσική βιογραφία, βασισμένη σε τραγούδια που έχουν ερμηνεύσει σπουδαίοι άντρες καλλιτέχνες.(Διεύθυνση: 26ης Οκτωβρίου 33, Τηλέφωνο: 2310 533533, Μέρα: 22 Μαρτίου 2019, Ώρα: 22:30, Εισιτήρια: Τιμές εισιτηρίων: 11€ (όρθιων), 13€ (καθήμενων) Μετά την αγορά εισιτηρίου καλέστε για κράτηση στο 2310 533533, Σημεία προπώλησης: Σάρωθρον, Viva.gr, Seven Spots, WIND, EKO, BP, SHELL, My Market).

Εμπρός λοιπόν! Σε μια πόλη τόσο δραστήρια, εσύ θα παραμείνεις αδρανής;

Keywords
θεσσαλονικη, εβδομαδα, σπιτι, block 33, seven spots, my market, καιρος, καλοκαιρι, σαλατα, ντραμς, instagram, https, νέα, μετρο, θεατρο, εισιτήρια, κθβε, viva, survivor, κηδεία, cocktail, night, top, block, wind, eko, shell, market, κινηση στους δρομους, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, αλλαγη ωρας, νικος παπαζογλου, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, στρατος, Καλή Χρονιά, μπανιας, η ημέρα της γης, Ημέρα της μητέρας, αλλαγη ωρας 2013, αποχωρηση survivor, instagram, βρωμη, δωρεαν, θαλασσα, θριλερ, κθβε, κωμωδιες, μουσικη, ραδιο, σαλατες, σωτηρια, τηλεοραση, τηλεφωνο, τραγουδια, ωρα, eko, shell, αγορα, αποκαλυψη, ατυχημα, βοσκοπουλος, βραδια, βρισκεται, γινει, δευτερα, ευκαιρια, ευτυχια, εισιτήρια, εργα, ερχεται, ετος, ζωη, ζωης, κηδεία, ηρωες, μακρια, νεγκα, νικο, ξερετε, παπαζογλου, παιδι, παθος, πεμπτη, σαββατο, συγκεκριμενα, συζητηση, συγχρονο, σχεδιο, τολης βοσκοπουλος, τριτη, φυση, φθινοπωρο, φυλλα, φορα, χηρα, αντρες, αλβανος, ασφαλεια, block 33, cocktail, block, εμφανισεις, φιλοι, γιωτα, https, ιδανικο, ιδιαιτερα, κειμενα, κομματι, κοπελα, κυριακη, μια φορα, μπροστα, night, παιχνιδι, ψυχολογος, seven spots, survivor, ταξιδι, τολης, top, viva, viva.gr, ξεκινησε
Τυχαία Θέματα