Ο δημοσιογράφος Χρήστος Καραγιαννόπουλος σε στρατηγικό σημείο για τις αλλαγές Ζέρβα στην ΤV100;

11:31 16/8/2019 - Πηγή: seleo
Έτοιμος να ευχαριστήσει για την προσφορά τους όλα τα διευθυντικά στελέχη της ΤV 100 και του FM100 είναι ο νέος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας αφού ανακοινώσει τις τοποθετήσεις των προσώπων…

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο νέος δήμαρχος αντιστέκεται σθεναρά σε προτροπές, να διατηρήσει

σε διευθυντικές θέσεις ορισμένα από τα ήδη υπάρχοντα στελέχη ενώ ξεκαθάρισε ότι διαφωνεί με τις μετακινήσεις στελεχών από μια διευθυντική θέση σε άλλη, καθώς θεωρεί ότι δεν προάγονται κατ αυτόν τον τρόπο τα στάδια ανανέωσης της εταιρείας.

Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας εκτιμά ότι ένα διευθυντικό στέλεχος ολοκληρώνει ένα συγκεκριμένο κύκλο ζωής και προσφοράς σύμφωνα με τις γνώσεις της εποχής του, λαμβάνοντας υπόψιν και πολλά άλλα κριτήρια όπως την γνώμη του προσωπικού.

Ο νέος δήμαρχος εστιάζει παράλληλα σε αλλαγές που θα προκύψουν και από την αξιολόγηση των εργαζομένων με στόχο η εταιρεία να μπει σε μια αναβαθμισμένη περίοδο η οποία πρέπει να συμβαδίζει με την βιωσιμότητα της. Ήδη σύμφωνα με το περιβάλλον του νέου δημάρχου ο αριθμός των περίπου 130 εργαζομένων της ΔΕΠΘΕ με κόστος 3.500.000 ευρώ ετησίως θεωρείται υπερβολικός για ένα τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό σταθμό σε σύγκριση με τηλεοπτικούς σταθμούς στη Θεσσαλονίκη που απασχολούν περίπου έως 30 εργαζόμενους. Σκέψεις που ήδη διατυπώθηκαν στον κύκλο του δεν αποκλείουν αλλαγές στο οργανόγραμμα της εταιρείας με απώτερο σκοπό μια βιώσιμη και περισσότερο χρηστική κατεύθυνση της ΔΕΠΘΕ που θα προβλέπει την κατάργηση διευθυντικών θέσεων και τη δημιουργία ενεργών σταδίων παραγωγής έργου.

Ένας από τους βασικούς συνεργάτες του που ενδέχεται να έχει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις αυτές ίσως να είναι ο δημοσιογράφος Χρήστος Καραγιαννόπουλος, μια επιλογή που θεωρείται πολλή πιθανή ενώ ο ίδιος χαρακτηρίζεται από σοβαρότητα, αξιοπρέπεια και συναδελφικότητα.

Ο νέος δήμαρχος έχει ήδη δώσει σαφείς οδηγίες προς στους συνεργάτες του να αποφεύγουν συζητήσεις που αφορούν σχεδιασμούς και στρατηγικές πριν την ανάληψη των καθηκόντων τους και ζήτησε να μη γίνονται δέκτες μεροληπτικών συμπεριφορών.

Keywords
Τυχαία Θέματα