Μήνυμα νίκης από τη Δημοτική Παράταξη «ΘΕΡΜΑγΙΚΟΣ»

06:30 5/2/2019 - Πηγή: seleo
Σε κλίμα αισιοδοξίας και με «αέρα» νίκης πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 3 Φεβρουαρίου, η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Δημοτικής Παράταξης «ΘΕΡΜΑγΙΚΟΣ».

Η ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα δεξιώσεων του ξενοδοχείου SANTA και το ενθουσιώδες κοινό με το παρατεταμένο χειροκρότημα του στον άψογο οικοδεσπότη, Γιώργο Τσαμασλή, ανεβάσαν ακόμη πιο ψηλά τον πήχη της παράταξης και επιβεβαίωσαν τη ακλόνητη θέληση όλων των υποψηφίων να βγουν νικητές και να ανοίξουν μία νέα

σελίδα στο βιβλίο της ιστορίας του Δήμου Θερμαϊκού.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος ήταν σύντομος στο χαιρετισμό του και, ενώ του δόθηκε η ευκαιρία να ρίξει τα πυρά του στον Γιάννη Μαυρομάτη, απεναντίας, αρκέστηκε να ευχαριστήσει τους παρευρισκομένους και να τους ζητήσει το εξής:

«Χρειάζομαι την έμπνευσή σας και την καθοδήγησή σας για να φτιάξουμε, επιτέλους, τον Δήμο μας όπως του πρέπει και όπως μας αξίζει! Έναν Δήμο πρότυπο στην τουριστική ανάπτυξη, στις υποδομές, στον εξυγχρονισμό και τη βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών σε όλους τους πολίτες με στόχο την καλύτερη ποιότητα της ζωής τους».

Σήμερα, μόλις τρισήμιση μήνες πριν την εκλογική αναμέτρηση για το Δημαρχιακό Θώκο, δόθηκε μάθημα πολιτικού πολιτισμού τόσο από τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, όσο και από τον επικεφαλής, Γιώργο Τσαμασλή, γεγονός που επισημάνθηκε από το σύνολο των φίλων και υποστηρικτών της παράταξης στην πολυπληθέστερη πολιτική εκδήλωση που έχει γνωρίσει ποτέ αυτός ο τόπος. Άλλωστε, η τακτική του λαϊκισμού και της στείρας αντιπολίτευσης δεν υπήρξε ποτέ το κρυφό χαρτί της συγκεκριμένης παράταξης.

Χαιρετισμό συμπαράστασης απηύθυνε ο Βουλευτής Β΄Θεσσαλονίκης, Σάββας Αναστασιάδης, ο τέως Δήμαρχος, Γιάννης Αλεξανδρής ο εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη, Φάνης Παπάς και ο Μιχάλης Πάππου αναπληρωτής γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Α’ Θεσσαλονίκης.

Με τις ολόθερμες ευχές του υποψηφίου Δημάρχου για υγεία και ευτυχία το 2019, το ραντεβού ανανενώθηκε για την πρώτη προεκλογική συγκέντρωση της παράταξης, όπου θα παρουσιαστούν οι υποψήφιοι και οι απόψεις του ΘΕΡΜΑγΙΚΟΣ για όλους τους τομείς λειτουργίας του Δήμου.

Keywords
Τυχαία Θέματα