Με κορδέλες στα χρώματα της σημαίας των ΗΑΕ θα γεμίσει η Θεσσαλονίκη ενόψει της 85ης ΔΕΘ

13:46 28/8/2022 - Πηγή: seleo

Με κορδέλες στα χρώματα της σημαίας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων αναμένεται να στολιστούν το επόμενο διάστημα κεντρικοί δρόμοι της Θεσσαλονίκης, ενόψει της 86ης ΔΕΘ.

Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα θα είναι η τιμώμενη χώρα στη φετινή διοργάνωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 10-18 Σεπτεμβρίου, με σημαντικό αριθμό συμμετεχουσών επιχειρήσεων και φορέων από τη χώρα της δυτικής Ασίας.

Ρεπορτάζ: Θεοδώρα Απότα

Αξίζει να σημειωθεί

ότι, ο στολισμός κεντρικών οδών της πόλης -κατά τις ημέρες διεξαγωγής της ΔΕΘ- έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια με στόχο να βάλει στο κλίμα της διοργάνωσης κατοίκους και επισκέπτες.

Υπενθυμίζεται ότι, τα προηγούμενα έτη στους δρόμους της Θεσσαλονίκης είδαμε κινέζικα φαναράκια (82η ΔΕΘ, Κίνα), αστέρια στα χρώματα της σημαίας των ΗΠΑ (83η ΔΕΘ, ΗΠΑ), ελεφαντάκια (84η ΔΕΘ, Ινδία) και σημαίες της Ελληνικής Επανάστασης (85η ΔΕΘ, Ελλάδα).

Φέτος αναμένεται να δούμε κορδέλες στα χρώματα της σημαίας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (κόκκινο, πράσινο, λευκό και μαύρο) στους δρόμους γύρω από τη ΔΕΘ και σε κεντρικές οδούς της πόλης.

Το άρθρο Με κορδέλες στα χρώματα της σημαίας των ΗΑΕ θα γεμίσει η Θεσσαλονίκη ενόψει της 85ης ΔΕΘ εμφανίστηκε πρώτα στο Seleo news.

Keywords
Τυχαία Θέματα