Κοσμήματα: οι τάσεις 2019-2020 δείχνουν τι θα φορέσεις φέτος

11:15 9/8/2019 - Πηγή: seleo
Όπως όλες οι τάσεις της μόδας, έτσι και τα fashion style στα κοσμήματα έρχονται και φεύγουν με βάση την εποχή και την περίσταση. Διαχρονικά κοσμήματα fashion statement φυσικά πάντα κυριαρχούν…

Φέτος, τα κοσμήματα που φαίνεται να κυριαρχούν, μοιάζουν να είναι μεγάλα (με κάθε έννοια της λέξης)! Εποχή για λίγο… too much; Ίσως! «Είναι όλα σχετικά με πολύχρωμα, τολμηρά, υπερμεγέθη

κοσμήματα δήλωσης», λέει η Sheikha Mariam Khalifa, ιδρυτής της κοσμηματοποιίας MKS και εγγονή του προέδρου Sheikh Khalifa.

Περιδέραια origami που μπορούν να φορεθούν μαζί, δαχτυλίδια με πολύτιμους λίθους που συνδυάζονται για να δημιουργήσουν ένα σύμπλεγμα πλούσιου χρώματος ή άλλοι έντονοι συνδυασμοί είναι διαθέσιμοι ανάλογα… με το πόσο μεγάλη δήλωση θέλετε να κάνετε με κάθε σας ντύσιμο!

Επιστροφή στη δεκαετία του 1990: τάση ανατροπής

Όπως και με τη μόδα της μόδας αυτής της σεζόν 2019-2020, τα κοσμήματα έχουν «βυθιστεί» στο ύφος της δεκαετίας του 1990, για να μετουσιώσουν τη γοητεία του ονόματος.

Στυλ… με παιδικό συναίσθημα

Μια άλλη τάση που κάνει τους γύρους είναι τα κοσμήματα για παιδιά! «Έχουμε παρατηρήσει ότι περισσότεροι πελάτες έρχονται για κοσμήματα ανδρών, όπως βραχιόλια, μανικετόκουμπα και κουμπιά, καθώς και κοσμήματα για μωρά και παιδιά», επιβεβαιώνει η Roxanne Mukhi από την Istana, που φιλοξενεί πολλά brand στο Ντουμπάι.

Τα κοσμήματα, μάς εξηγεί, ήταν ένα παραδοσιακό δώρο για νεογέννητα σε πολλούς πολιτισμούς, που δόθηκαν για διακοσμητικούς σκοπούς και ως συμβολικό σήμα για την προστασία από τα κακά πνεύματα.

Αναζητήστε διαχρονικά κομμάτια με πολύτιμές πέτρες

Ενώ οι πολύτιμες πέτρες θα φτάσουν στο δικό τους απόγειο και φέτος, τα διαμάντια θα παραμείνουν ο καλύτερος φίλος της γυναίκας. Ωστόσο, αξίζει να τονίσουμε ότι όλοι οι πολύτιμοι λίθοι είναι όμορφοι με τον δικό τους τρόπο. Αναζητήστε φυσικές πέτρες, πολύτιμες ή ημιπολύτιμες στα κοσμήματά σας και θα κάνετε επιλογή που δεν θα χάσει ποτέ την αξία της.

Ενώ οι φυσικές πέτρες μπορεί να είναι μια έξυπνη επένδυση οικονομικά, η ανάγκη για πολύτιμους λίθους που βρίσκεται στην κορυφή της ατζέντας για το 2019, σε μια ολοένα και πιο οικολογική κοινωνία. Γι’ αυτό άλλωστε, όλο και περισσότεροι κοσμηματοποιοί επενδύουν στη δημιουργία εργαστηριακών διαμαντιών και η αγορά αυτή δόθηκε τεράστια ώθηση το περασμένο έτος χάρη στις επικαιροποιημένες κατευθυντήριες γραμμές της Ομοσπονδιακής Επιτροπής Εμπορίου.

Το τέλειο δαχτυλίδι αρραβώνων

Ο κίτρινος χρυσός είναι και επίσημα σε άνοδο στη σεζόν 2019-2020, καθώς πολλοί επιλέγουν να απομακρυνθούν από τις πλατινένιες και τις λευκόχρυσες τάσεις που είχαν κυριαρχήσει τα τελευταία χρόνια. Συνοδευόμενο σχεδόν πάντα από πολύτιμους λίθους, το δαχτυλίδι αρραβώνων για να κάνετε την πρόταση στην καλή σας, θα αφηγείται πάντα τη δική σας ιστορία αγάπης!

Που θα βρεις όλες τις τελευταίες τάσεις στα κοσμήματα

Ένα «βασίλειο» από χειροποίητα κοσμήματα χρυσά σε περιμένει στο Kosmima24! Μια πλούσια και λαμπερή συλλογή από 12000+ χρυσά κοσμήματα σχεδιάστηκε για να ικανοποιήσει κάθε απαίτηση σε στυλ και… οικονομία. Κλασικά και μοντέρνα σχέδια χρυσό σε 9Κ, 14Κ και 18Κ μέσα από μια σπάνια ποικιλία σε χρώματα και διακόσμηση από πολύτιμες πέτρες, ακολουθούν τις σύγχρονες τάσεις της μόδας και είναι έτοιμα να γίνουν δικά σου σε ασυναγώνιστες τιμές.

Κάθε κόσμημα που παραλαμβάνετε από το Kosmima24.gr συνοδεύεται από την δική του εγγύηση - πιστοποίηση γνησιότητας και καρατίων, καθώς και πολυτελή συσκευασία δώρου! Εσείς απλώς ολοκληρώνετε την παραγγελία σας και το Kosmima24 την αποστέλλει εντελώς δωρεάν στον χώρο σας ανεξαρτήτως ποσού παραγγελίας! Ποιος το σκέφτεται ακόμα;

Keywords
Τυχαία Θέματα