Κωνσταντίνος Ζέρβας: "Σήμερα νίκησε η Θεσσαλονίκη"

22:27 2/6/2019 - Πηγή: seleo
Σε πανηγυρικό κλίμα έφτασε στο εκλογικό του κέντρο ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, που κέρδισε τον Νίκο Ταχιάο στον δεύτερο γύρο με συντριπτική διάφορα.

Πλήθος κόσμου τον υποδέχτηκε, φωνάζοντας συνθήματα υπέρ του, τον καταχειροκρότησαν ενώ άναψαν μέχρι και καπνογόνα.

Ρεπορτάζ: Ευτέρπη Μουζακίτη

"Σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα για την Θεσσαλονίκη,

σήμερα νίκησε η Θεσσαλονίκη αυτή η νίκη ανήκει σε όλους τους Θεσσαλονικείς ότι και αν ψηφίσαν ότι και αν επέλεξαν." ήταν το πρώτο μήνυμα που έστειλε ο κ. Ζέρβας.

Σε δηλώσεις του μεταξύ άλλων ανέφερε πως "Από την αρχή, από όταν ξεκίνησε αυτή η δύσκολη ανηφορική πορεία, πότε δεν ξεχάσαμε ότι η πρόταση μας είναι αυτοδιοικητική. Σε αυτές τις εκλογές πάνω από όλα έπρεπε να κερδίσει η πόλη. Και η πόλη κέρδισε σήμερα."

Για την επόμενη μέρα ανέφερε πως το μυαλό και οι ενέργειες του ίδιου και της ομάδας του θα κατευθύνονται προς τον σκοπό να γίνει η ζωή των Θεσσαλονικέων καλύτερη.

"Θέλω να πω ένα μεγάλο, ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όσους με στήριξαν. Θέλω να πω στους πολίτες της πόλης ότι θα είμαι αυτός ο δήμαρχος που επιθυμούν. Θα είμαι ο δήμαρχος που θα κάνει την δουλειά. Ευθύνη συνέπεια και εργατικότητα είναι οι παρακαταθήκες που μου άφησε ο πατέρας μου και δεν τις κρύβω."

Ο κ. Ζέρβας ευχαρίστησε τους συνεργάτες του που ήταν δίπλα του σε αυτόν τον αγώνα καθώς και την οικογένειά του και έκλεισε δίνοντας το μήνυμα "μόνο νίκες για την Θεσσαλονίκη".

Keywords
Τυχαία Θέματα