Αυτός είναι ο νέος δήμαρχος Ελευθερίου Κορδελιού-Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός

21:47 2/6/2019 - Πηγή: seleo
Γεννήθηκα πριν από 48 χρόνια στο κέντρο του παλιού Ευόσμου και είμαι γιος του Αλέξανδρου Μανδαλιανού (πρώην δημοτικού συμβούλου και αντιδημάρχου) και της Βασιλικής Καρβουνίδου.

Μαθητεύοντας διαδοχικά στο 1ο Δημοτικό και στο 2ο Γυμνάσιο Ευόσμου, ολοκλήρωσα τη βασική μου εκπαίδευση στο 2ο Λύκειο Ευόσμου και πέρασα το 1988 στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Αποφοίτησα και ορκίστηκα γιατρός τον Ιούλιο του 1994.

Ακολούθησε η στρατιωτική μου θητεία στην Αρτα

και στο Κ. Νευροκόπι Δράμας ,ως ιατρός του 518 Τάγματος Πεζικού. Κατόπιν υπηρέτησα ως αγροτικός ιατρός στο Αδενδρο Θεσσαλονίκης. Ειδικεύθηκα ως Ειδικός Παθολόγος επί 5 χρόνια, εργαζόμενος καταρχήν στο Νοσοκομείο Ειδικών Παθήσεων Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Παπανικολάου. Από τον Ιανουάριο 2003, απέκτησα τον τίτλο ειδικότητας κι έκτοτε διατηρώ ιδιωτικό ιατρείο στον Εύοσμο. Γνωρίζω 3 ξένες γλώσσες (αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά).

Τον Αύγουστο του 1999, παντρεύτηκα την παιδαγωγό Θένα Νοταρίδου, με την οποία απέκτησα δύο κόρες, την Βασιλική και την Παρασκευή. Από μικρή ηλικία, υπήρξα μέλος της Χριστιανικής Νεανικής Κίνησης Ευόσμου (Κατακόμβης), όπου επί πολλά έτη προσέφερα εθελοντικά τις υπηρεσίες μου ως κατηχητής, ομαδάρχης στις κατασκηνώσεις, διδάσκοντας στα φροντιστήρια και μετέχοντας σε εκδηλώσεις και θεατρικές παραστάσεις.Τελευταία μου ενασχόληση η θητεία ως υπεύθυνος της Ενοριακής Τράπεζας Αίματος.

Είμαι επίσης μέλος του Ιατροκοινωνικού Τμήματος της Πανελλήνιας Ενωσης Καππαδοκικών Σωματείων, όπου αφιλοκερδώς κατά διαστήματα εξετάζουμε πληθυσμούς απομακρυσμένων χωριών, ακόμη και εως την Κρήτη. Εδώ και 5 χρόνια, από την ίδρυση του Κοινωνικού Ιατρείου του Δήμου μας, εξυπηρετώ ανελλιπώς πολλούς συνδημότες που στα δύσκολα χρόνια που περνάμε, βρέθηκαν σε ανάγκη παροχής υγείας.

Μέλος της Θεατρικής Ομάδας του Δήμου, συμμετείχα τα τελευταία χρόνια σε παραστάσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα