Η ιστοσελίδα που υπόσχεται καλύτερους οργασμούς στις γυναίκες

00:30 14/11/2017 - Πηγή: seleo

Μία ιστοσελίδα που υπόσχεται να ενθαρρύνει τις γυναίκες να «αγκαλιάσουν» τη σεξουαλικότητά τους και να μάθουν τον τρόπο που θα τους επιφέρει καλύτερους οργασμούς, υπάρχει και λέγεται:

OMGYes.

Το OMGYes συνδυάζει τη σοφία περισσότερων από 2.000 γυναικών, ηλικίας 18 έως 95 ετών και αποσκοπεί στο να εκπαιδεύσει τους χρήστες του για να δημιουργήσουν καλύτερους και πιο απολαυστικούς οργασμούς.

Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί έρευνες για την σεξουαλική ικανοποίηση για να υπογραμμίσει τεχνικές, οι οποίες εστιάζουν σε 12 τεχνικές, όπως ο «ρυθμός» και τα «πολλαπλάσια».
Αυτό που κάνει το OMGYes να είναι τόσο ιδιαίτερο είναι το εκπαιδευτικό περιεχόμενο, το οποίο περιλαμβάνει βίντεο από διάφορους εθελοντές που δείχνουν πως εφαρμόζουν τις τεχνικές στους εαυτούς τους, καθώς και οδηγίες που οι χρήστες μπορούν να ακολουθήσουν για να κάνουν εξάσκηση και να βελτιώσουν τις τεχνικές τους.

Για να παρακολουθήσει κάποιος το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, πρέπει να γίνει συνδρομητής, αλλά όπως πολλοί ισχυρίζονται... «αξίζει τον κόπο».

Τα βίντεο είναι προσγειωμένα και ξεκάθαρα. Ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει τα βίντεο-προσομοίωσης αφής που υπάρχουν, προκειμένου να ασκήσει τις διαφορετικές τεχνικές στην οθόνη του, προτού τις δοκιμάσει στην πράξη.

Σύντομα, θα καταλάβετε ότι δεν είμαστε καθόλου συνηθισμένοι να βλέπουμε γυναίκες να μιλάνε με ειλικρίνεια και φυσικότητα για τις επιθυμίες τους και τα σώματά τους, αλλά αυτό είναι μία πραγματικότητα.

Η εταιρεία λέει ότι περίπου οι μισοί χρήστες του site είναι γυναίκες, ενώ το άλλο μισό είναι άνδρες, προσθέτοντας ότι τα ζευγάρια που διερευνούν συνεχώς τρόπους για να κάνουν το σεξ πιο ευχάριστο είναι πέντε φορές πιο πιθανό να είναι πιο ευτυχισμένοι στις σχέσεις τους και 12 φορές πιο πιθανό να νιώθουν πιο σεξουαλικά ικανοποιημένοι.

Ο δικτυακός τόπος εγκαινιάστηκε από τους Lydia Daniller και Rob Perkins, δύο φίλους που συναντήθηκαν στο πανεπιστήμιο και συνειδητοποίησαν κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας σχετικά με το σεξ, πόσο από ένα θέμα για τη σεξουαλική ευχαρίστηση των γυναικών μπορεί να γίνει ταμπού.

Η ομάδα τους, αποτελούμενη από μια ομάδα ερευνητών, κινηματογραφιστών, μηχανικών, εκπαιδευτικών και σεξολόγων, ελπίζει ότι η ιστοσελίδα θα βοηθήσει στη διάλυση των ταμπού γύρω από τη σεξουαλικότητα των γυναικών.

Δεν είναι όλα όσα παρουσιάζει η ιστοσελίδα επαναστατικά: η σημασία του feedback για το τι ευχαριστεί τις γυναίκες δεν είναι καινούργια ιδέα στην αύξηση της σεξουαλικής απόλαυσης.

«Υπάρχουν τόσα πράγματα που έχουν παραμείνει άγνωστα, αδιευκρίνιστα και ατελή», αναφέρει χαρακτηριστικά η ομάδα OMGYes στην ιστοσελίδα της, ενώ προσθέτει: «Όλα αυτά, λόγω του ταμπού, πιστεύουμε, ότι θα φαίνονται παράλογα, μέσα σε λίγες δεκαετίες - με τον ίδιο τρόπο που τα ταμπού της δεκαετίας του 1950 σχετικά με το στοματικό σεξ και την ομοφυλοφιλία είναι παράλογα για εμάς τώρα. Θέλουμε να επιταχύνουμε αυτή τη μετάβαση».

Keywords
Τυχαία Θέματα