Η γυμνή αλήθεια της Ιωάννας Τούνη (φωτό)

22:45 15/1/2018 - Πηγή: seleo

Καλοκαιράκι στην Μύκονο και σε μια από τις πιο γνωστές παραλίες του νησιού, το Καλό Λιβάδι, μια εντυπωσιακή ξανθιά με κολάσιμες αναλογίες, σηκώνεται από την ξαπλώστρα της.


Έχει βαρεθεί να απολαμβάνει τα χάδια του ήλιου και αποφασίζει να παίξει ρακέτες με μια φίλη της, αγνοώντας ότι με το που αρχίζει να περπατάει, οι ανδρικοί λαιμοί αρχίζουν να στραβώνουν για να την δουν.


Για την ακρίβεια, στραβώνουν για να απολαύσουν την εντυπωσιακή πίσω όψη της ξανθιάς, η οποία μοιάζει να αψηφά τους νόμους της βαρύτητας και χαρίζει ένα μοναδικό θέαμα στους τυχερούς.
Τα πράγματα θα γίνουν ακόμη πιο δύσκολα, όταν η Τούνη ξεκινάει να παίζει ρακέτες κινούμενη με χάρη στην άμμο μαζί με την πίσω όψη της η οποία αποτυπώνεται σε βίντεο και ουκ ολίγα κινητά αγνώστων.

Εκείνη την περίοδο, είναι μια άγνωστη νεαρή μοντέλα που όπως πολλές άλλες συνάδελφοί της, έχει κατέβει για διακοπές στο νησί των ανέμων με την παρέα της.

Λίγους μήνες μετά η συμμετοχή της στο fashion reality του ΣΚΑΙ την αναδεικνύει σε ένα από τα κορίτσια που ξεχώρισαν, βοηθούμενη πάντα από τις εκρηκτικές αναλογίες της.

Δεν θα κερδίσει όμως, αφού η Ραμόνα Βλαντή, είναι πολύ πιο character από την ξανθιά Ιωάννα, η οποία άρχισε αμέσως να μιλάει μετά το τέλος του «My Style Rocks».

Μέχρι την αρχή της περασμένης εβδομάδας όλα έμοιαζαν να κυλούν ιδανικά για την εντυπωσιακή ξανθιά, η οποία δεν είχε βαρεθεί να μιλάει σε περιοδικά και site εξαργυρώνοντας στο μέγιστο βαθμό την προβολή που κέρδισε.

Και τότε ήρθε η γυμνή της φωτογραφία, μία μόνο από πολλές που φέρεται να τράβηξε κάποιος εν αγνοία της,την ώρα που κοιμόταν στο πίσω κάθισμα ενός αυτοκινήτου.

Το τι είχε προηγηθεί για να βρεθεί η Ιωάννα Τούνη σε αυτή την στάση είναι κάτι που γνωρίζει μόνο η ίδια, πρωταγωνίστρια άθελά της εδώ και λίγα 24ωρα σε μια σωρεία δημοσιευμάτων και αναπαραγωγών της επίμαχης φωτογραφίας.

Η συγκεκριμένη δημοσιεύτηκε αρχικά σε γνωστή εφημερίδα και χρειάστηκε να περάσουν κάποιες ώρες για να γίνει γνωστό ότι ήταν αυτή.

Το πρόσωπό της δεν φαινόταν στην φωτογραφία, και αργά το βράδυ της περασμένης Τρίτης ο πληρεξούσιος δικηγόρος της Νίκος Παπαντωνόπουλος έστειλε μια δήλωση που δημοσιεύθηκε αποκλειστικά στο «Protothema.gr» την επομένη.

Στην δήλωση αναφέρεται: «Σε σχέση με σημερινά (σ.σ. χθεσινά) και πρόσφατα δημοσιεύματα που συσχετίζουν την εντολέα μου κυρία Ιωάννα Τούνη με άσεμνο υλικό που έχει διαρρεύσει στο διαδίκτυο επισημαίνω πως έχει έχει ήδη προσφύγει στις διωκτικές αρχές και επίκεινται περαιτέρω δικονομικές ενέργειες με σκοπό την διαφύλαξη των δικαιωμάτων της και ιδίως της προσωπικότητας και της τιμής της».

Είχαν προηγηθεί δηλώσεις της Ιωάννας στις οποίες έλεγε μεταξύ άλλων ότι δεν πιστεύει ότι κάποιος πρώην της που θα είχε πιθανόν τέτοιο υλικό θα το διέρρεε για να της κάνει κακό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γοητευτική ξανθιά μέσω του δικηγορικού γραφείου που την εκπροσωπεί έχει κάνει καταγγελία στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Αυτό έγινε, προκειμένου να βρεθούν μετά από έρευνα τα «ίχνη» της δημοσίευσης και η διαδρομή της μέσα από συσκευή ή συσκευές ώστε να εντοπισθεί ποιος ήταν αυτός ή αυτοί που διέρρευσαν τη συγκεκριμένη φωτογραφία.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη «ανέβηκε» στο Instagram με την μορφή story από όπου και δημοσιεύθηκε αρχικά σε εφημερίδα το πρωί και μετά σε διάφορες ιστοσελίδες.

H πόρτα στο κλαμπ και ο Σιδεράκης

Ως ένα κλειστό βιβλίο που ανοίγει όποτε θέλει, χαρακτηρίζουν την ξανθιά μοντέλα πολλοί άνθρωποι που την έχουν γνωρίσει σε διάφορα στάδια της ζωής της.

Παρά τις φήμες που θέλουν την καταγωγή της από την Αλβανία και την ίδια να χοροπηδάει μικρή στην Ριβιέρα πέριξ του Δυρραχίου, παίζοντας με την θάλασσα, η Ιωάννα Τούνη δηλώνει ότι είναι Ελληνίδα.

Αποφεύγει να μιλάει για την παιδική της ηλικία και την απόρριψη που ένοιωσε από τον πατέρα της όπως έχει δηλώσει σε συνέντευξή της, ενώ πολλοί Θεσσαλονικείς την θυμήθηκαν όταν την είδαν στο παιχνίδι.

Κάτι απόλυτα λογικό, αφού δούλεψε για πάρα πολλά χρόνια ως υποδοχή στην είσοδο πολύ γνωστού κλαμπ της πόλης, με τους πελάτες να «κολλάνε» κυριολεκτικά μόλις την έβλεπαν να ασφυκτιά στα στενά και κοντά συνολάκια που επέλεγε.

Η πιο γνωστή σχέση της είναι με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Σιδεράκη, με τον οποίο γνωρίστηκε μετά τον χωρισμό του τελευταίου από την εντυπωσιακή Νεσχάν Μουλεζίμ.

Η σχέση τους αρχικά πήγαινε καλά και μάλιστα η Ιωάννα είχε μετακομίσει για ένα διάστημα στα Τρίκαλα, όπου ο καλός της αγωνιζόταν στην ομώνυμη ομάδα ως τερματοφύλακας.

Για τον χωρισμό τους ακούστηκαν πολλά, όμως η πιο ενδιαφέρουσα ιστορία είναι αυτή που θέλει μια «γυναίκα-αράχνη» από τα νότια προάστια της Αττικής ως πρωταγωνίστρια στο τέλος της σχέσης.

Η συγκεκριμένη, γνωστή σε πολλούς κύκλους, «λατρεύει» να κλέβει άνδρες σε σχέση και αφού τους αποπλανήσει να στέλνει τα αποδεικτικά στοιχεία στην κοπέλα τους.

Το αυτό φέρεται να έπραξε και με την Ιωάννα Τούνη, η οποία χώρισε τον τερματοφύλακα και επέστρεψε στην καθημερινότητα της αγαπημένης της Θεσσαλονίκης.

Πέρσι το καλοκαίρι οι σμιλεμένοι, θαρρείς, γλουτοί της προκάλεσαν εγκεφαλικά στον Ορνό, όταν σηκώθηκε να βουτήξει φορώντας ένα κίτρινο μπικίνι, που τους αποκάλυπτε σε όλη τους την μεγαλοπρέπεια.

Μέσα στο παιχνίδι ξεχώρισε γρήγορα για το τουπέ και το στυλ της και είχε καλές σχέσεις με την Ραμόνα, την Γωγώ Βαϊνά που έγινε Τζώρτζια και άλλες δύο παίκτριες.

Κυκλοφορεί σχεδόν καθημερινά στο Κολωνάκι μαζί με έναν στενό φίλο της, στα σικ στέκια όπως το Zurbaran και το Malconi's, όπου συχνάζουν κατά κόρον γόνοι ισχυρών οικονομικών και εφοπλιστικών οικογενειών.

Δεν έχει ξεχάσει ακόμη την ατάκα για τα απεριποίητα μαλλιά της Ευαγγελίας Αραβανή που ακούστηκε στον αέρα για την οποία είπε ότι «ήταν καφρίλα. Δεν το έκανα επίτηδες γιατί ο Μπουλούμπασης είναι άπαιχτος κομμωτής. Ήταν βλακεία που δεν το έκοψαν στο μοντάζ. Ήθελα να τους σκοτώσω».

Στην φωτογράφισή της για εβδομαδιαίο περιοδικό που έγινε πριν από λίγες εβδομάδες, η Ιωάννα Τούνη εμφανίσθηκε εν μέσω δύο καλογυμνασμένων ανδρών φορώντας ένα μαύρο κορμάκι και μια ροζ γούνα.

Η επιλογή του ροζ χρώματος για το συγκεκριμένο ρούχο, αποδείχθηκε μάλλον προφητική για το ξανθό κορίτσι μες τις εντυπωσιακές αναλογίες, που είδε ξαφνικά προσωπικές της στιγμές να διαρρέουν στα sosial media, μια περίοδο που όλα στην ζωή της κυλούσαν ανέμελα και χαλαρά.
Ακριβώς όπως «κυλάει» η εκπληκτική πίσω όψη της όταν περπατάει στο Κολωνάκι και οι άνδρες δεν σταματούν να την κοιτάνε...

http://www.protothema.gr/

Keywords
Τυχαία Θέματα