Η Rhetor Law Firm στο 14ο Πολυσυνέδριο Καινοτομίας και Ανάπτυξης

10:01 11/4/2019 - Πηγή: seleo
Το στίγμα της άφησε η Rhetor Law Firm στο 14ο Πολυσυνέδριο Καινοτομίας και Ανάπτυξης που έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο MET, το Σάββατο 6 Απριλίου.


Η δικηγορική εταιρεία συμμετείχε στο συνέδριο επιχειρηματιών, παρουσιάζοντας ένα σύγχρονο μοντέλο παροχής νομικών υπηρεσιών.
Ο ιδρυτής και συνιδιοκτήτης της Rhetor Law Firm, Ανδρέας Παπαμιμίκος προχώρησε στην αφήγηση μιας πραγματικής ιστορίας ενός φίλου του, επιχειρηματία, και

ανέφερε τα προβλήματα που αντιμετώπισε εκείνος από την ίδρυση και τη σύσταση της εταιρίας μέχρι την εξέλιξη και ανάδειξη της σε μια εταιρεία που πρωταγωνιστεί στον κλάδο της.
Έγινε γρήγορα αντιληπτό ότι για τα θέματα που αντιμετωπίζει μια εταιρεία στην Ελλάδα είναι απαραίτητοι αρκετοί δικηγόροι με διαφορετικό αντικείμενο. Η πολυνομία καθώς και η πολυπλοκότητα των νόμων καθιστά δύσκολη αφενός τη ζωή του επιχειρηματία και αφετέρου την καθημερινότητα της επιχείρησης, σε όλα τα επίπεδα.
Το μοντέλο της Rhetor Law Firm ξεπερνά τα κωλύματα, διότι προσφέρει εξειδίκευση σε κάθε τομέα, δίνοντας έμφαση στη λύση των προβλημάτων που υφίστανται χωρίς να χάνει χρόνο, με αμεσότητα και κυρίως με αποτελεσματικότητα.
Οι εξειδικευμένοι δικηγόροι της Rhetor Law Firm συνεργάζονται μεταξύ τους και ξεπερνούν την πολυπλοκότητα των υποθέσεων καθώς εργάζονται από κοινού για τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης και την εύρεση ιδανικών λύσεων.

Όπως άλλωστε δήλωσε ο κ. Παπαμιμίκος: «Καταφέραμε να συγκροτήσουμε μία ομάδα νέων ανθρώπων, η οποία μπορεί να ανταπεξέλθει στις ανάγκες κάθε επιχειρηματία και να του παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις και κυρίως συνέπεια, συνέχεια και διαχρονικό στρατηγικό σχεδιασμό, γιατί μέσα από αυτή την εταιρία μπορούμε να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα του Νέστορα και του κάθε αντίστοιχου επιχειρηματία».

Η Rhetor Law Firm απευθύνεται «σε επιχειρηματίες που δε θέλουν να χάνουν χρόνο, χρήμα και να υφίστανται ψυχική φθορά, αλλά που έχοντας μία σταθερή συνεργασία, θα έχουν νομική προστασία, ώστε να αφιερώνουν τον ωφέλιμο τους χρόνο μόνο για τη διοίκηση της επιχείρησης τους», όπως ανέφερε ο κ. Παπαμιμίκος.

Το μοντέλο της Rhetor Law Firm αποτελεί μοντέλο-πρόταση για το μέλλον. Είναι η πρόκληση για την επιτυχία του κάθε επιχειρηματία που θέλει να έχει ήσυχο το κεφάλι του.

Keywords
Τυχαία Θέματα