Αθηναΐς Νέγκα: Η διαφορά ηλικίας στον γάμο της κι ο θάνατος του πατέρα της

08:39 11/4/2019 - Πηγή: In.gr

Στο πλατό της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης, η γνωστή δημοσιογράφος Αθηναΐς Νέγκα, παραχωρώντας μία εκ βαθέων συνέντευξη, μιλώντας για τον θάνατο του πατέρα της, όταν εκείνη ήταν ακόμα επτά χρονών, αλλά και για το πως την επηρεάζει η διαφορά ηλικίας στη σχέση με τον άντρα της.

Μιλώντας στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα», η Αθηναΐς Νέγκα

μίλησε και για τον σύζυγό της και την σχέση τους, αποκαλύπτοντας το λόγο που ήθελε να βρει έναν νεότερο από εκείνη άντρα.

Η Αθηναϊς Νέγκα εξήγησε πως συνειδητοποίησε ότι όταν έκανε σχέσεις με συνομήλικούς της, δεν ήταν ο εαυτός της και έπρεπε να μπει σε άλλη διαδικασία, αφού οι περισσότεροι ήταν χωρισμένοι και είχαν παιδιά, κάτι που σήμαινε ότι θα έπρεπε να πάρει τον ρόλο της μητριάς.

View this post on Instagram

καλοκαιρι 2017 .ο τι καταλαβαίνετε .χωρις καλεσμένους δεν το ξανασυζητώ κ το διαψεύδω διακρίνεται χιπστεροσυζυγος

A post shared by @ athinaisnega on Oct 15, 2017 at 12:24am PDT

View this post on Instagram

Les Trois Mousquetaires -η τριτη της παρέας ειναι μικρή κ δεν φαίνεται αλλα εχει την καλύτερη θέση κ ετοιμάζεται να μας εκδικηθεί με οργή που την βγάζουμε #datenight με το ζόρι

A post shared by @ athinaisnega on Jan 9, 2018 at 12:22pm PST

View this post on Instagram

εδω με τον συζυγο στην παραλία -δεν ειναι τυχαία η στάση του.τον εχω αναγκάσει να βάζει το χέρι του μπροστά στα μάτια του ώστε να μην μπορει να βλέπει τι κυκλοφορεί

A post shared by @ athinaisnega on Jul 20, 2018 at 9:44am PDT

View this post on Instagram

να μας παρακολουθείτε, θα μάθετε πολλά !

A post shared by @ athinaisnega on Nov 16, 2017 at 9:15am PST

Δείτε στο παρακάτω απόσπασμα τι δήλωσε σχετικά η Αθηναΐς Νέγκα:https://tv.in.gr/uploads/20190411/081339_athnais_negka_gia_ton_suzugo_ths_1.mp4

H Αθηναΐς Νέγκα μίλησε επίσης για τον πατέρα της, τον οποίο έχασε όταν ήτανμόλις 7 χρονών. Η ίδια εξομολογήθηκε στην Ελεονώρα Μελέτη, ότι ο θάνατος του πατέρα της ίσως να στάθηκε αφορμή για τον τρόπο που αντιμετωπίζει τις σχέσεις της με το άλλο φύλο, δηλώνοντας πως ήταν «πολύ ανώριμη στο κομμάτι των σχέσεων με τους άνδρες».

Μιλώντας για τον πνιγμό του ηθοποιού πατέρα της, η Αθηναΐς Νέγκα δήλωσε πως ήταν ένα γεγονός που έκανε πολύ σύσκολη την παιδική της ηλικία καθώς το πένθος της γινόταν αντικείμενο συζήτησης από τρίτους.

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμαμε τα όσα δήλωσε η Αθηναΐς Νέγκα για τον θάνατο του πατέρα της:

https://tv.in.gr/uploads/20190411/081824_athnais_negka_osa_eipe_gia_ton_tanato_tou_patera_ths_1.mp4
Keywords
Τυχαία Θέματα