Γ.Βασιλειάδης: Λύσαμε οριστικά τα προβλήματα για το γήπεδο του ΠΑΟΚ

19:03 6/11/2018 - Πηγή: seleo
Εκτενή αναφορά στη διάταξη για την παραχώρηση περίπου 30 στρεμμάτων στον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ με σκοπό την ανακατασκευή του γηπέδου της Τούμπας,

έκανε ο Γιώργος Βασιλειάδης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ATLAS TV Κεντρικής Μακεδονίας.

Παράλληλα, ο υφυπουργός Αθλητισμού ρωτήθηκε για το αν θα φέρει νέο αθλητικό νόμο προς ψήφιση στη Βουλή, κάτι το οποίο διέψευσε.

«Εξετάσαμε ενδελεχώς, όλα τα

συναρμόδια υπουργεία, όσα έπρεπε για να καταλήξουμε σε μια λύση που θα ανοίγει τον δρόμο για να κατασκευάσει ο ΠΑΟΚ ένα σύγχρονο γήπεδο, το οποίο θα αρμόζει στην ιστορία του», σημείωσε αρχικά ο κ. Βασιλειάδης.

Πρόσθεσε, δε, πως «είναι απόλυτα θωρακισμένη η τροπολογία που ψηφίστηκε στη Βουλή. Υπάρχουν διατάξεις, ιδιαίτερα αυτές που αφορούν στο υπουργείο Πολιτισμού, οι οποίες μας εξασφαλίζουν ώστε να μη βρούμε… άλλα πράγματα μπροστά μας στην πορεία».

«Νομίζω ότι είναι μια άψογη νομοτεχνικά τροπολογία, που λύνει οριστικά το πρόβλημα και με την οποία η κυβέρνηση απέδειξε ότι είναι δίπλα σε κάθε προσπάθεια για τη δημιουργία μεγάλων αθλητικών υποδομών. Διότι αν και ξόδεψε πολλά λεφτά η χώρα για μεγάλες αθλητικές υποδομές… αθλητικές υποδομές δεν έχει», συμπλήρωσε ο υφυπουργός.

Keywords
Τυχαία Θέματα