Έστειλε τον πατέρα της 12 χρόνια στη φυλακή λέγοντας ψέματα ότι την βίασε

10:30 23/12/2017 - Πηγή: seleo

Στη φυλακή για 12 χρόνια έστειλε μία κόρη τον πατέρα της με τον ψευδή ισχυρισμό ότι την είχε βιάσει.Όλα έγιναν, σύμφωνα με όσα υποστήριζε ενώπιον Δικαστηρίου ο πατέρας, προκειμένου η κόρη του και ο γαμπρός του να τον στείλουν φυλακή και να αναλάβουν τον έλεγχο της επιχείρησης που διατηρούσε.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος», 4 χρόνια μετά, τα όσα έλεγε ο πατέρας τα επιβεβαίωσε η ίδια του η κόρη, η οποία απέστειλε και επιστολή προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας με την οποία παραδεχόταν ότι τα όσα ισχυρίστηκε ενώπιον Δικαστηρίου ήταν ψέματα και ότι σε καμιά περίπτωση ο πατέρας της δεν την παρενόχλησε σεξουαλικά.

Η επιστολή έχει επισυναφθεί στην αίτηση αποφυλάκισης του πατέρα προς το Συμβούλιο Αποφυλακίσεων.Ο ίδιος εξέφρασε την πρόθεση να κλειστεί σε μοναστήρι αφού αποφυλακιστεί, «αφού η Πολιτεία τον έκλεισε στη φυλακή ενώ ήταν αθώος».

Το Συμβούλιο απέρριψε την αίτησή του και η υπόθεση οδηγήθηκε ενώπιον Διοικητικού Δικαστηρίου. Εκεί προέκυψε ότι η επιστολή ΓΕ που κατατέθηκε ως τεκμήριο προηγήθηκε της επιστολής-παραδοχής της κόρης και έτσι προκύπτει ότι το Συμβούλιο τελούσε υπό «πλάνη». Η υπόθεση πλέον βρίσκεται για επανεξέταση ενώπιον του Συμβουλίου λαμβάνοντας υπόψιν πλέον και την επιστολή της κόρης.

Keywords
Τυχαία Θέματα