Έκλεψε την ηλικιωμένη που φρόντιζε και δήλωσε κλοπή

13:38 4/5/2022 - Πηγή: seleo

Ολόκληρο σκηνικό έστησε μια 54χρονη Αλβανίδα για να «βουτήξει» το πορτοφόλι μια υπερήλικης γυναίκας που πάσχει από άνοια, την οποία φρόντιζε περιστασιακά στο σπίτι της σε μια περιοχή της Κορίνθου. Κι όλο αυτό, για να βάλει στην τσέπη της όλα κι όλα μόλις… 35 ευρώ!

Η αλλοδαπή ενημέρωσε την 56χρονη κόρη της 90χρονης ότι το απόγευμα της Δευτέρας μια άγνωστη γυναίκα κατάφερε να μπει στην πολυκατοικία και να φτάσει στο διαμέρισμά της, που βρίσκεται στον τέταρτο όροφο, από το οποίο έκλεψε το πορτοφόλι της ανήμπορης να την εμποδίσει γυναίκας. Όπως είπε, η γριούλα της είπε για

την κλοπή, όμως δεν μπορούσε να περιγράψει την δράστιδα. Η κόρη της ηλικιωμένης κατήγγειλε την κλοπή στο αστυνομικό τμήμα Λουτρακίου, που ξεκίνησε άμεσα έρευνα.

Τα πλάνα που εξασφάλισαν οι αστυνομικοί από κάμερες γειτονικών καταστημάτων, δεν είχαν καταγράψει κάποια άγνωστη γυναίκα να βγαίνει από το κτίριο την επίμαχη ώρα. Έτσι, οι υποψίες έπεσαν στην περιστασιακή οικιακή βοηθό της 90χρονης, η οποία αναγκάστηκε να ομολογήσει ότι εκείνη είχε κλέψει το πορτοφόλι με το πενιχρό περιεχόμενό του και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Το άρθρο Έκλεψε την ηλικιωμένη που φρόντιζε και δήλωσε κλοπή εμφανίστηκε πρώτα στο Seleo news.

Keywords
Τυχαία Θέματα