Χανιά | Πέντε ευρώ το… κεφάλι, ακατέβατα…

Πέντε ευρώ το… κεφάλι, ακατέβατα και χωρίς ταξίμετρο. Αυτό φέρονται να ζήτησαν οδηγοί ταξί από ομάδα τουριστών που πέρασαν το φαράγγι της Ίμπρου, για να τους μεταφέρουν πίσω στο σημείο όπου είχαν αφήσει τα αυτοκίνητά τους. Και δεν έκαναν… σκόντο, ούτε σε τρίχρονα παιδιά.

Το περιστατικό, σύμφωνα με έναν από τους επισκέπτες, σημειώθηκε την Τρίτη. Τέσσερις οικογένειες Πολωνών, συνολικά 18 άτομα, εκ των οποίων τα 10 ήταν ανήλικα παιδιά, πέρασαν το φαράγγι και θέλησαν να πάρουν ταξί

για να πάνε πίσω.

Τα παιδιά τους ήταν ηλικίας από 3 ως 10 ετών και όλοι είχαν τον ίδιο προορισμό. Παρόλα αυτά, οι οδηγοί ταξί φέρονται να τους ζήτησαν πέντε ευρώ ανά άτομο, αντί να ανοίξουν το ταξίμετρο και να τους χρεώσουν όσο αντιστοιχούσε.

Οι τουρίστες αποφάσισαν ότι δεν θέλουν τέτοια “εξυπηρέτηση” και ένας από αυτούς πήγε με τα πόδια να φέρει το δικό του αυτοκίνητο από εκεί που το είχε αφήσει, επέστρεψε με αυτό, πήρε τους άλλους οδηγούς της παρέας, τους πήγε στα δικά τους αυτοκίνητα και τελικά όλοι μαζί επέστρεψαν για να πάρουν τις οικογένειές τους και να φύγουν.

Παρεμπιπτόντως, οι τουρίστες προσπάθησαν να απευθυνθούν στις Αρχές, αλλά δεν βρήκαν κανέναν αρμόδιο…

Αντιλαμβάνεται κανείς ότι αυτό δεν είναι αντιμετώπιση απέναντι σε ανθρώπους που αποφάσισαν να κάνουν διακοπές στα Χανιά.

Και δεν είναι μόνο το γεγονός ότι δεν προβλέπεται πουθενά η χρέωση “με το κεφάλι” στα ταξί.

Αλλά το να βλέπει κανείς νήπια και να μην έχει τη διάθεση ούτε να κάνει μια χειρονομία κατανόησης προς τον επισκέπτη και να θέλει να πληρώσουν και για τα τρίχρονα παιδάκια, σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα, δεν το έχει ξαναδεί πουθενά.

Καλό θα ήταν βέβαια, να μην το έβλεπε ούτε εδώ.

Θέλουμε και τουρισμό…

ΖΑΡΠ…

The post Χανιά | Πέντε| Πέντε ευρώ το… κεφάλι, ακατέβατα… appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα