Έγραψαν σύνθημα στο άγαλμα Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη για τον άντρα που πέθανε στην απόπειρα ληστείας (ΦΩΤΟ)

10:18 23/9/2018 - Πηγή: seleo
Πορεία πραγματοποιήθηκε χθες στην Θεσσαλονίκη για τον θάνατο του 30χρονου, που έχασε την ζωή του μετά από απόπειρα ληστείας στην Αθήνα.

Άτομα της LGBT κοινότητας και του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία χθες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη, για τον άντρα που

έχασε τη ζωή του μετά από απόπειρα ληστείας σε κοσμηματοπωλείο στην Ομόνοια.

Κατά την διάρκεια της συγκέντρωσης, έγραψαν με σπρέι πάνω στο άγαλμα του Ελευθέριου Βενιζέλου: «Στην Ομόνοια δεν ήταν ληστεία Μπάτσοι και αφεντικά κάναν δολοφονία!»

Οι αντιδράσεις είναι πολλές μετά το βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, με την στιγμή που ο 30χρονος εγκλωβίστηκε στο κοσμηματοπωλείο και προσπαθώντας να αποδράσει, έσπασε την τζαμαρία, βγήκε έξω και όπως δείχνει το βίντεο δέχθηκε χτυπήματα από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος και από άτομα που είχαν συγκεντρωθεί εκεί. Ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου οδηγήθηκε στον εισαγγελέα με την κατηγορία της βαριάς σκοπούμενης βλάβης, ενώ αναζητείται από την αστυνομία το δεύτερο άτομο που φαίνεται στο βίντεο να κλωτσάει τον 33χρονο. Μετά την ολοκλήρωση της ιατροδικαστικής έκθεσης, είναι πιθανό και το ενδεχόμενο αλλαγής του κατηγορητηρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα