Οικογένειες τρέχουν σήμερα στο 1ο Family Run στη Θεσσαλονίκη

08:47 23/9/2018 - Πηγή: seleo
Ο δρόμος υγείας για οικογένειες θα διεξαχθεί σήμερα στις 20:00.

Το 1ο ''FAMILY RUN+FUN' γίνεται σε συνεργασία με τον Δήμο Θεσσαλονίκης, τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και της Ελληνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας και με την υποστήριξη της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού ενώ εντάσσεται στο πλαίσιο του εορτασμού της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού 2018 και της πανευρωπαϊκής εκστρατείας ''BE ACTIVE''.

Το 1ο ''FAMILY RUN+FUN'' (www.familyrungreece.gr) προκηρύσσεται

από το Ολυμπιακό Μουσείο-Protergia και τον ονομαστικό του χορηγό PROTERGIA.

Ο δρόμος υγείας για οικογένειες θα διεξαχθεί σήμερα στις 20:00, με αφετηρία: Ναυταθλητικοί Όμιλοι (Ο.Φ.Θ. – Ι.Ο.Θ.) – Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης και τερματισμό: ''Ομπρέλες'' Γλυπτό Ζογγολόπουλου – Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης 3

Για να συμμετέχει κάποιος στο ''FAMILY RUN+FUN'' δρόμο υγείας για οικογένειες, θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 7ο έτος της ηλικίας του. Η επιβεβαίωση συμμετοχής ανήλικων δρομέων θα γίνει μόνο με την κατάθεση Δήλωσης Συμμετοχής Ανηλίκου/Υπεύθυνης Δήλωσης κηδεμόνα/γονέα, η οποία θα φέρει την υπογραφή του κηδεμόνα του ανηλίκου.

Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν, θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο και ψηφιακό δίπλωμα συμμετοχής, ενώ στην είσοδο του FAMILY OLYMPICS θα δίνεται μπλουζάκι και τσάντα σε κάθε συμμετέχοντα.

Keywords
Τυχαία Θέματα