Δυο στα δύο και… κορυφή ο Άρης

21:25 2/9/2018 - Πηγή: seleo
Στο κιτρινόμαυρο Καυτανζόγλειο, με περισσότερους από 18.000 οπαδούς του στο πλευρό του, ο Άρης έκανε το 2 στα 2!

Οι κίτρινοι ήταν καλύτεροι από τη Λάρισα, την κέρδισαν με 2-0 με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και έφτασαν τους έξι βαθμούς σε δύο αγώνες.

Στο πρώτο ημίχρονο, ο Άρης ήταν πιο δραστήριος και

ήταν η ομάδα, που έψαξε περισσότερο το γκολ.

Στο 18′ ένα σουτ του Μπάσα το απέκρουσε ο Κρίστινσον, αλλά η μεγάλη φάση έγινε στο 32′, όταν ο Τζανακάκης έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Ντιγκινί βγήκε στο δεύτερο δοκάρι αλλά το πλασέ του έφυγε πάνω από την εστία.

Στο δεύτερο μέρος, οι κίτρινοι προσπάθησαν να πιέσουν περισσότερο, κερδίζοντας μέτρα στο γήπεδο.

Στο 59′ ο Μπρούνο Γκάμα έβγαλε την κάθετη στον Ντιγκινί, ο οποίος σούταρε αλλά ο γκολκίπερ της Λάρισας απέκρουσε, ενώ στο 61′ χάθηκε μεγάλη ευκαιρία, με τον Ντιγκινί και τον Μπρούνο Γκάμα, να μην βρίσκουν εστία!

Στο 70′ ο Γιουνές είχε κεφαλιά στο δοκάρι σε σέντρα του Μπρούνο Γκάμα, και στο 71′ ήρθε η λύτρωση για τον Άρη. Ο Τζανακάκης έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Γιουνές πετάχτηκε στην καρδιά της περιοχής της ΑΕΛ και με το στήθος(!) έστειλε τη μπαλα στα δίχτυα.

Μέσα σε τέσσερα λεπτά, ο Άρης καθάρισε το παιχνίδι, καθώς στο 75′ ήρθε και το δεύτερο γκολ. Ο Ματέο έφυγε από τα δεξιά, έκοψε τη μπάλα στην περιοχή κι ο Ντιγκινί από κοντά την έστειλε στα δίχτυα…

Άρης : Κουέστα, Τζανακάκης, Βέλεθ, Δεληζήσης, Βαλεριάνος, Μπάσα, Ματίγια (81′ Μενέντεθ), Ντιγκινί (77′ Κολάσο), Γκάμα (84′ Ναζλίδης), Ματέο, Γιουνές.

Λάρισα : Κρίστινσον, Σαίτι (46′ Καρανίκας), Γκοίκοβιτς, Γρομητσάρης, Γκόλιας, Χούμπσεβ, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Κούνιτς, Πίτι, Ντέλετιτς (76′ Μόρσι).

Keywords
Τυχαία Θέματα