Αρνήθηκαν να δώσουν αποτυπώματα οι συλληφθέντες που κατευθύνονταν oπλισμενοι στην Θεσσαλονίκη

15:02 7/9/2018 - Πηγή: seleo
Ένας ανήλικος, 16 ετών είναι ανάμεσα στους τέσσερις συλληφθέντες αντιεξουσιαστές που εντοπίστηκαν σε μπλοκο της ΕΛ.ΑΣ. στην Εθνική Οδό λίγο έξω από την Αθήνα, ενώ κατευθυνόταν «οπλισμένοι» προς τη Θεσσαλονίκη.

Οι άλλοι τρεις συλληφθέντες είναι ηλικίας 27, 26 και 25 ετών. Να σημειώσουμε ότι κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν

διάφορα αντικείμενα.

Πρόκειται για βαριοπούλες, σφυρί, ασύρματους, κράνη, αντιασφυξιογόνες μάσκες με φίλτρο, κουκούλες full face, γάντια, προστατευτικά σώματος και ψηφιακό μέσο αποθήκευσης (USB). Επιπλέον, στην οικία ενός από τους συλληφθέντες βρέθηκε σπρέι πιπεριού.

Επίσης, τρεις από τους συλληφθέντες αρνήθηκαν να υποβληθούν στην προβλεπόμενη από το νόμο δακτυλοσκοπική σήμανση.

Οι τέσσερις ημεδαποί, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους από την Κρατική Ασφάλεια, οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Υπενθυμίζεται ότι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε τέσσερα άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου που ξεκίνησαν με Ι.Χ. αυτοκίνητο για τη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μπλόκο της ΕΛ.ΑΣ. σταμάτησε το όχημα, στο οποίο επέβαιναν τα τέσσερα άτομα στην Εθνική Οδό λίγο έξω από την Αθήνα. Στον έλεγχο που έγινε διαπιστώθηκε ότι στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου είχαν βαριοπούλες και αντιασφυξιογόνες μάσκες.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ένας από τους συλληφθέντες είναι παλιός γνώριμος των Αρχών, καθώς το 2014 είχε συλληφθεί ξανά για όπλα που είχαν βρεθεί στο σπίτι του. Και τα υπόλοιπα τρία άτομα όμως ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο και ήταν γνωστά στις Αρχές για τη δράση τους. Η ΕΛ.ΑΣ. είναι σε επιφυλακή και στην Αθήνα, για τυχόν κινήσεις ατόμων του αντιεξουσιαστικού χώρου προς τη Θεσσαλονίκη.

reader.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα