Αντιεκλογική συγκέντρωση το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη

08:16 27/6/2019 - Πηγή: seleo
Αντιεκολογική συγκέντρωση θα πραγματοποιήσουν άτομα του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου στις 19.00 το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη.

Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στην Καμάρα. ''120 χρόνια μετά, τίποτα δεν έχει αλλάξει στην ουσία του κοινοβουλευτικού συστήματος, παρά μόνο τα ονόματα των πολιτικών διαχειριστών και αντιπροσώπων του. Η αστική δημοκρατία, η οποία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ανάδυση και λειτουργία του κράτους και του καπιταλισμού αποτελεί θεμέλιο λίθο της διαιώνισης των

συνθηκών οικονομικής εκμετάλλευσης και πολιτικής καταπίεσης των από τα κάτω.Είναι καιρός πλέον να καταλάβουμε όλοι εμείς οι καταπιεσμένοι και εκμεταλλευόμενοι, ότι οι επίδοξοι μεσσίες δεν μπαίνουν στον στίβο της πολιτικής για να υπερασπίσουν τα συμφέροντά μας, αλλά τα δικά τους, τόσο τα ατομικά όσο και της τάξης και του συστήματος που υπηρετούν'', αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Στη Θεσσαλονίκη, σήμερα αναμένεται να πραγματοποιηθούν άλλες δύο συγκεντρώσεις. Στις 09.00 το πρωί εργαζόμενοι στη ΒΙΟΜΕ θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαμαρτυρίας μπροστά από τα δικαστήρια, με αφορμή τη διενέργεια πλειστηριασμού οικοπέδου του εργαστασίου. Το απόγευμα στις 19.00 μέλη της ΚΕΕΡΦΑ, θα συγκεντρωθούν στη συμβολή των οδών Τσιμισκή με Δημητρίου Γούναρη για την δίκη της Χρυσής Αυγής, όπου θα πραγματοποιήσουν μικροφωνική διαμαρτυρία.

Keywords
Τυχαία Θέματα