Κώστας Καραμανλής από Θεσσαλονική : Η ΝΔ υπάρχει για να υπηρετεί τους πολίτες (Video)

21:32 26/6/2019 - Πηγή: seleo
Καλή επιτυχία» ευχήθηκε στους υποψήφιους βουλευτές της ΝΔ ο πρώην πρωθυπουργός και υποψήφιος βουλευτής Κωνσταντίνος Καραμανλής, στο πλαίσιο της εκδήλωσης ανακοίνωσης των υποψηφιοτήτων στις εκλογικές περιφέρειες Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης…

Για τις επερχόμενες εκλογές δήλωσε μεταξύ άλλων ότι η χώρα χρειάζεται πολιτική σταθερότητα, ενίσχυση του αισθήματος ασφαλείας και επενδύσεις.

Αναφερόμενος στις πρόσφατες εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο και τις προκλητικές ενέργειες της Τουρκίας δήλωσε ότι η ΝΔ πιστεύει στο διεθνές

δίκαιο και στις σχέσεις καλής γειτονιάς, σημειώνοντας ότι υπάρχουν προοπτικές συνεργασίες με αμοιβαίο όφελος. Όμως, όπως υποστήριξε ο κ. Καραμανλής, απειλές και απόπειρες εκβιασμού δεν γίνονται δεκτές.

«Εμείς σταθήκαμε άγρυπνοι φρουροί της ευρωπαϊκής μας ταυτότητας . Η ΝΔ όρθωσε το ανάστημα της και κράτησε τη χώρα σε ευρωπαϊκή τροχιά. Το κάναμε γιατί αυτό ήταν το εθνικό μας καθήκον.

Το ίδιο ισχύει και για τα εθνικά μας θέματα. Πιστευουμε στον διάλογο και τις σχέσεις καλής γειτονίας. Όμως απειλές, εκβιασμούς και εκφοβισμού δεν γίνονται αποδεκτές. Επιστρέφονται στον αποστολές. Ούτε φυσικά οι πιέσεις από συμμάχους και εταίρους. Εμείς μια φανέλα φοράμε. Τα συμφέροντα της Ελλάδας υπερασπιζόμαστε Τελεία και παύλα... Είμαστε δω για να στηρίζουμε τις ένοπλες δυνάμεις και το αξιόμαχό τους»

«Εμείς μια φανέλα φοράμε και είναι η φανέλα της Ελλάδας!» κατέληξε ο ίδιος.

Keywords
Τυχαία Θέματα