Αυτοί είναι οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ, αν αποκλείσει τη Σπαρτάκ Μόσχας

19:18 2/8/2018 - Πηγή: seleo
Μετά την πρόκριση επί της Βασιλείας, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League και δύο «στροφές» πριν τον μεγάλο στόχο των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, κάτι…

Για να ακουστεί, όμως, ο ύμνος του Champions League από τα μεγάφωνα της Τούμπας σε ματς ομίλων, ο Δικέφαλος του Βορρά θα πρέπει

να αποκλείσει αρχικά τη Σπαρτάκ Μόσχας και εν συνεχεία μία ακόμα ομάδα στα πλέι οφ.

Η ομάδα αυτή θα γίνει γνωστή πριν τα δύο ματς με τους Ρώσους, καθώς η κλήρωση είναι προγραμματισμένη για το μεσημέρι της ερχόμενης Δευτέρας, όταν και οι ασπρόμαυροι θα μάθουν τους πιθανούς αντιπάλους τους.

Ο αντίπαλος του ΠΑΟΚ θα προκύψει από τον νικητή είτε του ζευγαριού Μπενφίκα-Φενέρμπαχτσε είτε του Ντιναμό Κιέβου-Σλάβια Πράγας! Η σειρά των εδρών θα γίνει γνωστή, επίσης, μέσω της κλήρωσης.

Βεβαίως, θα έλεγε κανείς πως ο νικητής του ζευγαριού ανάμεσα στους δευτεραθλητές Ουκρανίας και Τσεχίας φαντάζει ως καλύτερη επιλογή σε σχέση με εκείνο των Πορτογάλων και των Τούρκων, με την υποσημείωση πάντα πως η Ντιναμό Κιέβου βρίσκεται σε φουλ δράση, μιας και το εγχώριο πρωτάθλημα είναι σε εξέλιξη.

Αξίζει, πάντως, να τονιστεί πως μέχρι και την περασμένη σεζόν η UEFA απέφευγε να τίθενται αντιμέτωπες ομάδες από τη Ρωσία και την Ουκρανία.

Έτσι, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει ουσιαστικά... ορισμός αντιπάλου για τον ΠΑΟΚ ή τη Σπαρτάκ Μόσχας με Μπενφίκα η Φενέρ! Ωστόσο, για την ώρα στον Δικέφαλο του Βορρά δεν έχουν κάποια επίσημη ενημέρωση επί του θέματος.

Πηγή: filathlos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα