Απίθανος διάλογος Κρέσπο με τον επίσημο λογαριασμό του ΠΑΟΚ στα social media! Το επικό μήνυμα για τη μητέρα του (φωτό)

17:48 2/8/2018 - Πηγή: seleo
Ο Άνχελ Κρέσπο φαίνεται ότι είχε... όρεξη μετά τη σπουδαία πρόκριση του ΠΑΟΚ στο Champions League και "έπιασε κουβέντα" στα social media με τον επίσημο λογαριασμό της ΠΑΕ, ρωτώντας αν

δείχνουν συνέχεια πέντε παίκτες επειδή αυτοί δίνουν... προμήθεια στην ομάδα. Επικό σχόλιο για τη μητέρα του.
Οι αναρτήσεις του Άνχελ Κρέσπο στο instagram,

έφεραν έναν απίθανο διάλογό του και με τον επίσημο λογαριασμό του ΠΑΟΚ, που κατέληξε με το δεύτερο να αποθεώνει τον Ισπανό αμυντικό, με μήνυμα προς τη μητέρα του.

«Η μητέρα σου πίσω στην Ισπανία θα πρέπει να είναι περήφανη για σένα. Είσαι αρχηγός και στο Instagram. Σταμάτα τα παραπονιέσαι», έγραψε αρχικά ο ΠΑΟΚ, με τον Κρέσπο να απαντάει: «Ναι, η μητέρα μου με ρώτησε αν όμως παίζω στον ΠΑΟΚ. Νόμιζε ότι ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα 5Χ5, αφού μόνο πέντε άτομα εμφανίζονται παντού. Απίστευτο, μάλλον θα δίνουν καλή… προμήθεια».

Οι διαχειριστές του «ασπρόμαυρου» λογαριασμού, αστειεύτηκαν εν συνεχεία: «Πες της ότι είμαστε ομάδα 5Χ5. Δεν χρειάζεται να ξέρει όλη την αλήθεια», αλλά αναγκάστηκαν τελικά να κάνουν και ειδική ανάρτηση για τον Ισπανό, γράφοντας για τη μητέρα του: «Αγαπητή κυρία Κρέσπο. Ο Ανχέλ είναι μαζί μας και παίζει για τον ΠΑΟΚ. Χθες μάλιστα έπαιξε και αριστερό μπακ και ήταν για ακόμα μια φορά η «εγγύηση» και ο αρχηγός μας. Μην ανησυχείτε, να είστε περήφανη για αυτόν».

Το μήνυμα του ΠΑΟΚ προς τη μητέρα του Κρέσπο

Keywords
Τυχαία Θέματα