O Γιάννης Μπουτάρης φαίνεται να εγκαταλείπει την σκέψη «δήμαρχος μέχρι τα 100»

10:18 31/8/2018 - Πηγή: seleo
Σε συνεδρίαση της «Πρωτοβουλίας», ο Γιάννης Μπουτάρης ενημέρωσε την παράταξη του, ότι θα στα τέλη Σεπτεμβρίου θα ανακοινώσει αν θα είναι ξανά υποψήφιος δήμαρχος της Θεσσαλονίκης.

Χιουμοριστικά αλλά σχεδόν πάντα να το εννοεί, ο Γιάννης Μπουτάρης, δήλωνε μέχρι πρόσφατα, πως θα είναι δήμαρχος της Θεσσαλονίκης μέχρι και τα 100 του έτη.

Ωστόσο, τα δεδομένα φαίνονται να αλλάζουν και να

εγκαταλείπει αυτή την σκέψη, καθώς σε χθεσινή συνεδρίαση της «Πρωτοβουλίας» ανέφερε την εύλογη κόπωση του στις δυο θητείες του ως δήμαρχος και στάθηκε στην ηλικία του, λέγοντας χαρακτηριστικά «το 2019 θα είμαι 77 ετών»...

Με αυτό τον τρόπο, ο Γιάννης Μπουτάρης, άφησε για πρώτη φορά ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην είναι υποψήφιος δήμαρχος για τρίτη φορά στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές στη Θεσσαλονίκη.

Ωστόσο, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης θα ανακοινώσει στα τέλη Σεπτεμβρίου τις τελικές του αποφάσεις. Παράλληλα η δημοτική αρχή, τόνισε, θα συνεχίσει το έργο της και θα εκπληρώσει τους στόχους που έχει βάλει.

Στη χθεσινή συνεδρίαση της παράταξης του, ο ίδιος μίλησε και για την συνεργασία που ακούγεται με το ΣΥΡΙΖΑ. Η «Πρωτοβουλία» απευθύνεται στην κοινωνία και όχι στα κόμματα, με στόχο να κερδίσει τις εκλογές προς όφελος της πόλης, να είναι η κυρίαρχη δύναμη, ανέφερε σχετικά ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης και συνέχισε λέγοντας πως δεν θα υπάρξουν κομματικές συναλλαγές και κρυφές συμφωνίες αλλά πρόσκληση σε έναν ανοιχτό διάλογο με στόχο τη συνεννόηση και τη συμβολή όλων εκείνων των δυνάμεων της κοινωνίας που θέλουν το καλό της πόλης.

Keywords
Τυχαία Θέματα