8+1 λόγοι για να φοράς ξύλινα γυαλιά από την Μαριλένα Μίχου

16:01 12/8/2018 - Πηγή: seleo
Η Μαριλένα Μίχου μας παρουσιάζει 8 + 1 λόγους για να φοράμε ξύλινα γυαλιά.

Τα ξύλινα γυαλιά κερδίζουν ολοένα και περισσότερο την αγορά, με πολλούς να τα επιλέγουν για την μοναδική υφή τους και το διαφορετικό στυλ που σου προσθέτουν.

Μιλήσαμε με την Μαριλένα Μίχου, που έχει δημιουργήσει την δικιά της σειρά με χειροποίητα γυαλιά, ώστε να μας παρουσιάσει τους λόγους που θα λατρέψουμε τα ξύλινα γυαλιά.

Η Μαριλένα Μίχου κατάγεται από την Έδεσσα και

έχει σπουδάσει Μηχανολόγος – Μηχανικός στο Πολυτεχνείο Δυτικής Μακεδονίας. Από μικρή ηλικία, έχει επαφή με το ξύλο, καθώς ο πατέρας της έχει εργοστάσιο που κατασκευάζουν ξύλινα κιβώτια για φρούτα.

Ταυτόχρονα με τις σπουδές της και με την ενασχόληση της στο εργοστάσιο, η ίδια πάντα έψαχνε μια διαφορετική κατασκευαστική ιδιότητα του ξύλου. Αρχικά κατασκεύαζε διακοσμητικά χώρου και αξεσουάρ. Μέχρι που ένα ταξίδι στο εξωτερικό, της έδωσε έμπνευση για ενώσει τις μεγάλες τις αγάπες…

«Μια ζωή είχα επαφή με το ξύλο. Κάποια στιγμή, όταν ήμουν στο εξωτερικό, είδα ότι υπάρχουν ξύλινα γυαλιά. Όταν τα είδα είπα «θα το κάνω, δεν υπάρχει περίπτωση», γιατί αγαπώ πάρα πολύ το ξύλο. Έχω τρέλα με τα γυαλιά και τα αξεσουάρ αλλά και με το ξύλο, όποτε είναι ότι πρέπει για εμένα» δηλώνει στο Seleo.

Αρχικά, άρχισε να κατασκευάζει κάποια γυαλιά για φίλους της. Γρήγορα όμως υπήρχε μεγάλο ενδιαφέρον και ζήτηση, έτσι όλα την οδήγησαν να φτιάξει την δική της εταιρεία, την Pavone Rossa. «Γνωρίζοντας σχέδιο, λόγω της σχολής μου, σχεδίασα το πρώτο γυαλί και το έδωσα σε έναν άνθρωπο να μου το φτιάξει. Από τότε, όποιος το έβλεπε μου ζητούσε να του κάνω. Έτσι ξεκίνησα να το κάνω για φίλους και γνωστούς τα πρώτα χρόνια. Βλέποντας το ενδιαφέρον που υπήρχε, αποφάσισα τον Φεβρουάριο να κάνω την εταιρεία μου, Pavone Rossa» αναφέρει.

Της αρέσει να «αναμιγνύει» το παλιό με το καινούριο και διαφορά στοιχειά μεταξύ τους. Όμως πάντα, ο,τι κάνει, το κατασκευάζει με πιστοποιημένα ξύλα, με τις καλύτερες ποιότητες και είναι φιλικά για το πρόσωπο και το περιβάλλον. «Εμπνέομαι από γεωμετρικά σχήματα κυρίως. Από κτίρια, από μόδες παλιότερες που τις μπλέκω με τωρινές. Μπορεί να δω κάτι από την δεκαετία του 80’ και να το βάλω μια πινελιά του σήμερα και έτσι να δημιουργήσω ένα σχέδιο. Μου αρέσει πολύ να μπλέκω στυλ και μόδες. Μπορείς να δεις ένα γυαλί κλασσικό και με μερικές παραλλαγές να μπορείς να το φορέσεις παντού, όλες τις ώρες, ακόμα και σε γάμο».

8+1 λόγοι που θα λατρέψετε τα ξύλινα γυαλιά ηλίου Pavone Rossa:

1.Είναι ελαφριά σαν πούπουλο


2.Εκτός από την κατάλληλη προστασία UV, οι φακοί τους παρέχουν ξεκούραστη όραση με ζωηρά χρώματα


3.Δίνουν τύπο και στυλ Ιταλικής φινέτσας


4.Το ότι είναι χειροποίητα σου δίνουν την δυνατότητα του customade, δηλαδή να βάλεις την πινελιά σου, πράγμα που κάνει το κάθε κομμάτι μοναδικό


5. Δεν ενοχλούν στο σημείο της μύτης (γέφυρα), διότι την αγκαλιάζουν σωστά

6.Είναι κατάλληλα για όλες τις ώρες της μέρας και συνδυάζονται με όλους τους τύπους ντυσίματος (από smart-casual μέχρι chic-elegant)

7.Είναι μια κατηγορία από μόνα τους χωρίς να επηρεάζονται από την μόδα, με all time classic ύφος


8.Έχουν πολύ καλύτερη αντοχή από τα συνηθισμένα ξύλινα γυαλιά που ξέρουμε, λόγω της άριστης ποιότητας ξύλου που έχουν

9.Το ότι το ξύλο είναι ένας ζωντανός οργανισμός, κάνουν το συγκεκριμένο αξεσουάρ να εντυπωσιάζει και να τραβάει τα βλέμματα

Info

Instagram: @pavone.rossa

Facebook: Pavone Rossa (pavone.rossa)

Email: [email protected]

Tel: 2381089577

*Το site της εταιρείας είναι υπό κατασκευή*

Keywords
Τυχαία Θέματα