Το iPhone X plus θα οδηγήσει την Apple στην αύξηση των παραγγελιών OLED οθονών το 2018

Η Samsung Display θα εφοδιάσει την Apple με περίπου 180 με 200 εκατομμύρια οθόνες OLED το 2018, από περίπου 50 εκατομμύρια που της παρέδωσε το 2017 σύμφωνα με πληροφορίες από το The Investor.

Ενώ οι αναφορές επικεντρώνονται στο iphone X, υπάρχουν φήμες πως ένα μέρος των νέων οθονών θα χρησιμοποιηθούν στην κατασκευή του iPhone

X plus το οποίο θα κυκλοφορήσει μαζί με την επόμενη έκδοση του iPhone X προς το τέλος του 2018 (δεύτερο εξάμηνο).

Όπως και το Galaxy Note 8, έτσι και το iPhone X plus αναμένεται να έχει οθόνη 6.4 ιντσών, διατηρώντας όμως τις φυσικές διαστάσεις του iphone 8 plus. Η δεύτερη έκδοση του iPhone X αναμένεται να διατηρήσει την οθόνη των 5.8 ιντσών.

Με τη συνέχιση της παραγωγής του iphone X μέσα στο 2018 και τις κυκλοφορίες των νέων μοντέλων στο δεύτερο εξάμηνο, η Apple θα χρειαστεί σίγουρα πάρα πολλές OLED οθόνες. Έτσι φαίνεται να έχει νόημα η σημερινή αναφορά σχετικά με τον τετραπλασιασμό της παραγωγής από την πλευρά της Samsung. Εκτιμάται πως από τις νέες παραγγελίες, η Samsung θα κερδίσει έως και 22 δισεκατομμύρια δολάρια!

Μαζί με τις νέες συσκευές που θα κυκλοφορήσουν κάπου ανάμεσα στο Σεπτέμβριο και τον Οκτώβρη, υπάρχουν φήμες και για την κυκλοφορία μιας νέας συσκευής με οθόνη 6.1 ιντσών και οθόνη LCD με τιμές που θα την εντάξουν κάπου στη μεσαία κατηγορία (649 – 749$).

Από ότι φαίνεται η Apple θα παραμείνει εξαρτημένη από τη Samsung για την προμήθεια των OLED οθονών και το 2018 αλλά είναι ήδη γνωστό πως έχει επενδύσει ταυτόχρονα αρκετά δισεκατομμύρια στην LG για τη δημιουργία OLED οθονών που θα χρησιμοποιηθούν σε νέα μοντέλα της μέχρι το 2019.

Site: MacRumors

Keywords
Τυχαία Θέματα