Το DC Animation μπορεί να βρει νέα στέγη στην Amazon

Στον απόηχο της νέας ηγεσίας του HBO, η οποία έκλεισε το τμήμα κινουμένων σχεδίων της Warner Bros. και τις εκπομπές του στο HBO Max και το Cartoon Network, η πιθανότητα να βρει νέα ζωή το DC animation

σε άλλες υπηρεσίες streaming έχει διατυπωθεί ως ιδανική λύση. Κάτι τέτοιο ίσως είναι στα σκαριά, με λίγη βοήθεια από την Amazon.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Deadline, η πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος του Warner Bros. Television Studios, Channing Dungey, συζήτησε αυτό το ενδεχόμενο στο συνέδριοContent London, ανακοινώνοντας ότι το στούντιο εξετάζει το ενδεχόμενο να διαθέσει τα franchises της DC σε άλλες υπηρεσίες streaming. «Τα κινούμενα σχέδια είχαμε συνηθίσει να τα βλέπουμε εντός των υπηρεσιών μας, όμως τώρα θα το κάνουμε σε διαφορετικές πλατφόρμες. Το HBO Max είναι ο πρώτος σταθμός, αλλά είμαστε στη διαδικασία να κλείσουμε μια μεγάλη συμφωνία με την Amazon που θα περιλαμβάνει περιεχόμενο με το σήμα της DC στα κινούμενα σχέδια», δήλωσε.

Πιθανότατα όχι τυχαία, ο επικεφαλής των ταινιών, της τηλεόρασης και των κινουμένων σχεδίων της DC, James Gunn, έγραψε σήμερα στο Twitter ότι "κάνει σχέδια". Άλλωστε αυτός γνωρίζει πιθανότατα τι είναι καλύτερο για την DC Animation, καθώς έχει γίνει κινούμενο σχέδιο ο ίδιος στη σειρά Harley Quinn του HBO Max.

Σε μια κοινή δήλωση με τον συν-επικεφαλής της DC, Peter Safran όταν ανακοινώθηκαν οι ρόλοι τους, ο Gunn ανέφερε: «Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με τους πιο ταλαντούχους συγγραφείς, σκηνοθέτες και ηθοποιούς στον κόσμο για να δημιουργήσουμε ένα ολοκληρωμένο, πολυεπίπεδο σύμπαν που θα επιτρέπει την ατομική έκφραση των καλλιτεχνών που συμμετέχουν. Η δέσμευσή μας στον Superman, τον Batman, τη Wonder Woman, τον Aquaman, τη Harley Quinn και τους υπόλοιπους χαρακτήρες της DC ισοδυναμεί μόνο με τη δέσμευσή μας στο θαύμα των ανθρώπινων δυνατοτήτων που αντιπροσωπεύουν αυτοί οι χαρακτήρες. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα αναζωογονήσουμε την κινηματογραφική εμπειρία σε όλο τον κόσμο, καθώς αφηγούμαστε μερικές από τις μεγαλύτερες, ομορφότερες και σπουδαιότερες ιστορίες που έχουν ειπωθεί ποτέ».

Με άλλα franchise κινουμένων σχεδίων της WB να διακυβεύονται, όπως τα Looney Tunes, η επανεκκίνηση των Tiny Toons, τα Gremlins: Secret of the Mogwai και άλλες αγαπημένες σειρές του Cartoon Network, ελπίζουμε να δούμε περισσότερους από τους χαρακτήρες της DC να βρίσκουν νέα ζωή αλλού.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Keywords
Τυχαία Θέματα