Τα έξυπνα γυαλιά κολύμβησης της Form απευθύνονται σε όσους προπονούνται σοβαρά

H εταιρεία προϊόντων κολύμβησης Form λανσάρισε τα Swim Goggles, μία νέα «φορετή» συσκευή που συνδυάζει τη τεχνολογία έξυπνων γυαλιών με τις δυνατότητες παρακολούθησης δραστηριότητας και τα γυαλάκια κολύμβησης για να δώσει στους επαγγελματίες κολυμβητές ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα κατά την προπόνηση.

Αν και τα Form Swim Goggles μοιάζουν με ένα κοινότυπο ζευγάρι γυαλιών κολύμβησης με την πρώτη ματιά, διαθέτουν μία μικροσκοπική οθόνη που απεικονίζει

την απόσταση που διανύει ο κολυμβητής ή τον χρόνο μεταξύ άλλων. H Form σχεδίασε το συγκεκριμένο προϊόν ειδικά για όσους κολυμβητές παίρνουν την προπόνηση τους στα σοβαρά και θέλουν και το παραμικρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα ακόμα και σε επίπεδο προπόνησης.

Ο χρήστης των Form Swim Goggles μπορεί να δει απευθείας από την μικρή οθόνη την απόσταση, τους χρόνους split και άλλες μετρήσεις και στοιχεία καθώς κολυμπάει. Επειδή η οθόνη είναι «διαφανής», δεν εμποδίζει τον χρήστη να βλέπει το περιβάλλον γύρω καθώς βρίσκεται στο νερό ή να παραμένει εντός της «λωρίδας» του.

Τα δεδομένα αποστέλλονται στο companion mobile app της Form μέσω Bluetooth, με τον χρήστη να μπορεί να δει το ιστορικό των χρόνων κολύμβησης, των αποστάσεων, stroke rate κ.ά. Ο χρήστης επίσης μπορεί να διαμοιράζεται δεδομένα, εφόσον το επιθυμεί, με την κοινότητα της Form ώστε να μπορούν και άλλοι κολυμβητές να δουν τα sessions ή τα achievements του.

H αυτονομία των Form Swim Goggles αγγίζει τις 16 ώρες και είναι αδιάβροχα σε βάθος έως και 10 μέτρα περίπου. Κάθε γυαλί διαθέτει anti-fog επίστρωση (για να μην θαμπώνουν) καθώς και chemical-resistant επίστρωση (για να αντέχει στο χλώριο και σε διάφορα άλλα χημικά που χρησιμοποιούνται σε πισίνες) και είναι ρυθμιζόμενα ώστε να ταιριάζουν σχεδόν σε οποιοδήποτε τύπο προσώπου. Το κόστος τους είναι $199.

SlashGear

 


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Keywords
Τυχαία Θέματα