Οι υπηρεσίες της Google επιστρέφουν στις συσκευές της Honor

Ο χωρισμός με τη Huawei είχε θετικό αποτέλεσμα, με το Honor 50 να είναι η πρώτη συσκευή που θα κυκλοφορήσει με τις υπηρεσίες της Google

Η θυσία της Huawei να χωριστεί πλήρως από το sub-brand της Honor φαίνεται να ήταν η σωστή απόφαση (για την Honor), καθώς με το λανσάρισμα της σειράς Honor 50, οι συσκευές της εταιρείας θα έχουν πάλι τις υπηρεσίες και εφαρμογές της Google.

Η επιβεβαίωση έγινε

από τον επίσημο Twitter λογαριασμού της Honor Γερμανίας, τα οποία όμως πλέον έχουν διαγραφεί. Απαντώντας σε ερώτηση χρήστη σχετικά με το επερχόμενο smartphone με τον Snapdragon 778G, ο λογαριασμός επιβεβαίωσε πως η συσκευή θα περιλαμβάνει και τις υπηρεσίες Google. Επίσης επιβεβαιώθηκε πως θα χρησιμοποιεί το Magic UI μαζί με κάποιες άλλες νέες λειτουργίες.

Το Honor 50 θα είναι η πρώτη συσκευή της εταιρείας με τις Google υπηρεσίες από τις κυρώσεις των ΗΠΑ κατά της Huawei τον Μάιο του 2019. Η χασούρα και οι πτώσεις πωλήσεων ανάγκασαν την εταιρεία να πουλήσει το τμήμα της Honor σε μια κοινοπραξία Κινεζικών εταιρειών.

Ως ανεξάρτητη εταιρεία, η Honor επανέφερε τις συνεργασίες της με Qualcomm, Intel και άλλους, με τη Google να είναι το τελευταίο κομμάτι που έλειπε. Κι όπως όλα δείχνουν, αυτό θα αλλάξει σύντομα.

Με συσκευές όπως το Honor 50 και την επερχόμενη ναυαρχίδα που θα αξιοποιεί τον Snapdragon 888, η Honor φαίνεται να ετοιμάζεται για δυναμική επιστροφή στην Ευρωπαϊκή και Ασιατική αγορά. Είναι πολύ νωρίς ακόμη για να προβλέψουμε αν θα μπορέσει να ανταγωνιστεί τις υπόλοιπες εταιρείες του χώρου, αλλά σίγουρα είναι θετικό να βλέπουμε τις υπηρεσίες της Google να επιστρέφουν, τόσο για την ίδια όσο και για το κοινό της.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Keywords
Τυχαία Θέματα