Η Samsung «τρολάρει» το iPhone 12 Pro Max σε νέες διαφημίσεις της

Σε δύο νέες διαφημίσεις της, η Samsung «τρολάρει» το iPhone 12 Pro Max για την έλλειψη 100x zoom σε σύγκριση με την ναυαρχίδα της, Galaxy S21 Ultra καθώς και για την έλλειψη λεπτομέρειας στις φωτογραφίες.

Στη διαφήμιση που έχει τίτλο «Space Zoom», ένα iPhone

12 Pro Max και ένα Samsung Galaxy S21 Ultra τραβούν φωτογραφίες του φεγγαριού στο απόλυτο σκοτάδι, με τη ναυαρχίδα της Apple να «ζουμάρει» στο μέγιστο των δυνατοτήτων του (12x) και το Samsung Galaxy S21 Ultra να καταφέρνει να φέρει τον δορυφόρο της Γης «αρκετά πιο κοντά» και καθαρά χάρη στις δυνατότητες 100x zoom που διαθέτει.

Σε μία δεύτερη διαφήμιση με τίτλο «108 MP», η Samsung φαίνεται να θέλει να «μειώσει» τις δυνατότητες τις ευρυγώνιας κάμερας 12MP του iPhone 12 Pro Mac συγκρίνοντας την με την κάμερα 108MP της δικής της ναυαρχίδας. Στο διαφημιστικό σποτ, η Νοτιοκορεάτικη εταιρεία δείχνει τις δύο συσκευές να «ζουμάρουν» σε ένα burger με την κάμερα του Galaxy S21 Ultra να επιτρέπει να δούμε αρκετά περισσότερη λεπτομέρεια από ότι με την κάμερα του iPhone 12 Pro Max της Apple.

Και στις δύο διαφημίσεις, η Samsung αναφέρει το «Your smartphone upgrade shouldn’t be a downgrade» υπονοώντας ότι η επιλογή ενός iPhone είναι ουσιαστικά υποβάθμιση και όχι αναβάθμιση. Όπως είναι γνωστό, το Samsung Galaxy S21 Ultra διαθέτει μία κύρια κάμερα 108MP, μία υπερευρυγώνια κάμερα 12MP και μία κάμερα telephoto. Το 100x ζουμ βεβαίως είναι ψηφιακό. Όσον αφορά στο οπτικό ζουμ, τα iPhone 12 Pro και iPhone 12 Pro Max διαθέτουν έως 2.5x ενώ το Galaxy S21 Ultra προσφέρει 3x.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Keywords
Τυχαία Θέματα