Η λειτουργία Walkie Talkie του Teams γίνεται διαθέσιμη για όλους

Έκδοση για το iOS έχει ήδη γίνει επίσης διαθέσιμη.

Η Microsoft έκανε τη λειτουργία Walkie Talkie του Teams διαθέσιμη για όλους τους χρήστες της πλατφόρμας. Το Walkie Talkie επιτρέπει στους χρήστες να μετατρέπουν το smartphone η tablet σε ένα walkie-talkie που λειτουργεί μέσω δεδομένων κινητής τηλεφωνίας ή Wi-Fi. Η λειτουργία είχε ανακοινωθεί πριν από δύο χρόνια και ήταν σε

έκδοση preview έως και σήμερα.

Η Microsoft είχε θέσει τη λειτουργία διαθέσιμη κυρίως για εργαζόμενους πρώτης γραμμής, υπαλλήλους που εξυπηρετούν πελάτες σε καθημερινές εργασίες εντός των εταιρειών. Η Microsoft συνεργάζεται και με την Zebra Technologies για να προσθέσει ένα αποκλειστικό κουμπί push-to-talk σε μια σειρά φορητών συσκευών Zebra. Αυτές οι συσκευές χρησιμοποιούνται ευρέως από υπαλλήλους που βοηθούν τον κόσμο κατά τη διάρκεια της συνεχιζόμενης πανδημίας.

Γενικά πάντως, σπάνια βλέπουμε λειτουργία walkie-talkie σε μια εφαρμογή επικοινωνίας όπως το Teams. Το WhatsApp επιτρέπει στον χρήστη να καταγράψει αποσπάσματα ήχου που μπορεί να τα στείλει ή να τα λάβει ενώ και το Slack κυκλοφόρησε τη λειτουργία Huddles πέρυσι για να επιτρέπει στους χρήστες να μπαίνουν ή να αποχωρούν εύκολα από κλήσεις. Η Apple κυκλοφόρησε τη δική της δυνατότητα walkie-talkie στο Apple Watch το 2018, χρησιμοποιώντας λειτουργία push-to-talk κατά τη διάρκεια μιας κλήσης FaceTime Audio.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Keywords
Τυχαία Θέματα