Η Samsung προσθέτει μια οικονομικότερη σειρά OLED τηλεοράσεων

Η Samsung επεκτείνει τη γκάμα των OLED τηλεοράσεών της με μια νέα entry-level σειρά που αναμενόμενα είναι και οικονομικότερη.

Η S85D περιλαμβάνει πολλά από τα χαρακτηριστικά με τα πιο premium μοντέλα, όπως ο επεξεργαστής NQ4 AI Gen2, οι δυνατότητες 4K AI Upscaling και τα Pantone Validated Colors. Περιλαμβάνονται επίσης το Dolby Atmos, η υποστηριζόμενη από διαφημίσεις υπηρεσία streaming Samsung

TV Plus και το Samsung Gaming Hub

Η Samsung αναφέρει ότι η σειρά S85D διαθέτει επίσης την τεχνολογία Motion Xcelerator, καθώς και μια "τολμηρή εμφάνιση" χάρη στον σχεδιασμό περιγράμματος (αν και η επίσημη φωτογραφία φανερώνει απλώς μια σύγχρονη τηλεόραση). Η ύπαρξη τεσσάρων θυρών HDMI 2.1 με υποστήριξη για εισόδους 4K διαθέτουν ρυθμό ανανέωσης 120Hz, σε σύγκριση με τα 144Hz της σειράς S90.

Τα μοντέλα που απαρτίζουν τη σειρά S85D ξεκινούν από τα 1.700 δολάρια για το μοντέλο με διαστάσεις 55 ιντσών. Ένα μοντέλο 65 ιντσών κοστίζει 2.100 δολάρια, ενώ η παραλλαγή στις 77 ίντσες θα σας κοστίσει 3.400 δολάρια.

Θα πρέπει να επισημανθεί ότι η Samsung προσθέτει νέα μοντέλα στη σειρά S90D (η οποία αρχικά είχε τα ίδια τρία μεγέθη με τη σειρά S85). Το πρώτο αφορά αρχικά στις 42 ίντσες, με κόστος 1.400 δολάρια, ενώ ένα ακόμη μοντέλο 48 ιντσών κοστίζει 1.600 δολάρια. Παράλληλα η Samsung προσθέτει μια S90D 83 ιντσών με αναμενόμενα πολύ ψηλό κόστος στα 5.400 δολάρια.

Η Samsung τοποθετεί τη σειρά S90D ως μια σειρά που είναι ιδανική για gamers, καθώς όλα τα μοντέλα χρησιμοποιούν Motion Xcelerator Turbo+ για να βοηθήσουν στην ελαχιστοποίηση του latency. Οι οθόνες προσφέρουν επίσης OLED HDR+ για επιπλέον φωτεινότητα και αντίθεση.

Οι δύο σειρές έρχονται να κάνουν «παρέα» με την υψηλότερης ποιότητας σειρά S95D, η οποία προσφέρει τεχνολογία OLED Glare-Free και HDR Pro. Η συγκεκριμένη σειρά ξεκινά από τα 2.600 δολάρια για το μοντέλο 55 ιντσών και φτάνει μέχρι 4.600 δολάρια για το ανώτερο μοντέλο των 77 ιντσών.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Keywords
Τυχαία Θέματα